• Tervetuloa YMCA Heinolaan

  Alla olevista linkeistä pääset näkemään kauden 2022-2023 koripallon harjoitusryhmät, varaamaan sulkapallovuoroja, ostamaan seuratuotteita ja liittymään seuran jäseneksi. Rakennamme sivustoa parhaillaan ja se tulee vielä laajenemaan.

 •  

   

  Pelaa korista

  YMCA Heinola tarjoaa ryhmiä jokaiselle koriksen ystävälle aina vauvasta vaariin. Meillä on harjoitusryhmiä kaikenikäisille tyttö- ja poikajunioreille, eläkeläisille, vanhemmille, miehille, naisille, mummoille, papoille ja sekasakeille.

  Varaa oma sulisvuoro

  YMCA Training Center taipuu myös sulkapallon pelaamiseen. Kenttiä löytyy jopa neljä. Yhden kentän voit varata linkistä, jos tarvitset useamman kentän, soita puhelinnumeroon 044 033 1383. Hinta 10€/h. Vakiovuorot 9€/h. Jos tarvitset välineitä, ei huolta, ne kuuluvat hintaan.

  Osta seuratuotteita

  Uudet seuratuotteet ovat saatavilla. Löytyy laadukkaita Russelin huppareita ja T-paitoja sekä tyylikkäitä Spaldingin kääntöpaitoja, -shortseja ja jokaisen koripalloilijan vakiovarustukseen kuuluva palloreppu. Saako olla mustaa, valkoista vai harmaata asiaankuuluvalla keltaisella YMCA Heinola -painatuksella ja vaikka omalla nimellä?

  Liity jäseneksi

  Haluaisitko tukea omaa seuraasi, heinolalaista koripalloa, YMCA Training Centeriä ja myös vähävaraisten perheiden harrastamismahdollisuutta? Voit liittyä jäseneksi täyttämällä linkistä avautuvan lomakkeen. Jäsenyys sisältyy automaattisesti koripallon kausimaksuun. Tervetuloa osaksi YMCA Heinolan ja YMCA Training Centerin tarinaa!

 • Seuraa meitä