• broken image

  Joukkueleirille YMCA Training Centerille?

  Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset leiriolosuhteet joukkueellesi täysihoidolla! Seitsemällä kilpakorilla, korkeatasoisella
  joustoparketilla ja Dr.Dish -pallotykillä varusteltu YMCA Training Center mahdollistaa ympärivuorokautisen leireilyn jopa 40 hengelle huokeaan hintaan! Koripallopuitteiden kanssa samalta tontilta löytyvät kuntosali, paintball areena, nuotio- ja uimapaikat sekä majoitus!

 •  

  Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne täydellinen leiri!

   

  Palvelut:

  • Tarpeittesi mukainen käyttö korishalliin
  • 3x3 -kenttä, myös kotipaikkakunnallesi
  • Kuntosali
  • Opistotason majoitustilat
  • Ruokailutilat ja mahdollisuus täysihoitoon
  • Kokoustila
  • Uima- ja nuotiopaikka
  • Paintball kellari (sisäareena)
  • Lähiliikuntapaikat
 • Koripallo-olosuhteet

  YMCA Training Center on täysikokoinen koripallohalli, joka on varusteltu seitsemällä kilpakorilla, korkeatasoisella joustoparketilla ja Dr.Dish -pallotykillä. Koreista kuusi liikkuvat sähkökäyttöisesti 260-305cm korkeuteen. Leirien käytettävissä ovat kaikki salin harjoitusvälineet. Sali on varattavissa tarpeittesi mukaisesti. 

  3x3 ulkokenttä

  YMCA Training Centerin pihalle saadaan tarvittaessa virallinen Koripalloliiton SM-kiertueellakin mukana oleva 3x3 kenttä. Kentän kruunaa areenakori, tai jopa kaksi, jotka voimme säätää 260-305cm korkeuteen.

  Voit vuokrata tämän 3x3 -kentän ja areenakorin myös omalle paikkakunnallesi. Kentän saa kasattua ilman YMCA Heinolan -logoa. Kenttä luo tapahtumaasi näyttävät ammattitason olusuhteet. Saat kentän meiltä kuljetuksineen avaimet käteen periaatteella.

  Kuntosali

  YMCA Training Centerin alakerrassa sijaitsee kuntokeskus CrossGym. Kaupungin suurin 1000m² kuntokeskus tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset puitteet oheisharjoitteluun.

  Majoitus

  Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat opistotason 4-8 hengen huoneita, jotka on varusteltu kerrossängyillä, patjalla, tyynyllä ja peitolla. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Majoitustilojen kokonaiskapasiteetti on noin 40.

  Ruokailut

  Kaikki päivän ruokailut aamiaisesta iltapalaan saakka järjestetään YMCA Training Centerillä. Normaaliin leiripakettiin kuuluu päivittäin aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala, mutta ruokailujärjestelyistä sovitaan aina leirikohtaisesti.

  Uima- ja nuotiopaikka

  YMCA Training Center sijaitsee rantatontilla, Ruotsalaisen rannassa. Faneerin rannasta löytyy nuotiopaikka sekä uimalaituri pulahtamista varten.

  Paintball Kellari

  YMCA Training Centerin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Päijät-Hämeen Paintballin paintball-kenttä, Paintball Kellari. Kenttä on mahdollista varata käyttöön meidän kauttamme. Seuralla on myös ulkokentät Heinolan Hevossaaressa ja Vierumäellä, joiden varaaminen on niin ikään mahdollista meidän kauttamme!

  Lähiliikuntapaikat

  YMCA Training Centeriltä on noin kilometrin matka Tommolankentälle, jossa on oheisliikuntaan soveltuva hiekkakenttä. Kahden kilometrin säteellä hallista sijaitsee yleisurheilukenttä, tekonurmi, uimahalli sekä uudet kuntoportaat. Läheltä löytyy myös mm. Keilahalli Valopallo ja frisbeegolfratoja. Autamme mielellämme myös oheisaktiviteettien suunnittelussa ja varauksissa!

  Lisätiedot, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

 • Yhteydenottolomake

  Voit täyttää alla olevan lomakkeen ja tiedustella YTC:n ja 3x3 -kentän varaustilannetta, lähettää tarjouspyynnön tai kysyä lisätietoja.