• Yksilöllisen valmennuksen edelläkävijä ja huippu-urheilijoita valmentava SAHA Training järjestää yhdessä YMCA Heinolan kanssa nyt jo toista kertaa juniorikoripalloilijoiden heittoleirin kesäkuussa 19.-22.6.2023 YMCA Training Centerillä.

  SAHA Shooting Camp

  10.-13.6.2024

  Tämä junioripelaajien heittoleiri on suunnattu korkeisiin koreihin pelaaville tyttö- ja poikapelaajille. Samuel Haanpää, YMCA Training Center, SIQ älypallot ja Dr. Dish- heittokone tarjoavat loistavan ympäristön ja mahdollisuuden heittotaidon kehittämiseen.

 • Huippuvalmennusta

  SAHAn heittovalmennus hyödyntää viiden tason mallia, missä jokainen osallistuja kehittää heittotaitoaan yksilöllisesti osaamistasonsa ja etenemisensä mukaan.

  broken image

  Päävalmentajana Samuel Haanpää

  Samuel on entinen kansainvälisen tason ammattikoripalloilija, joka on edustanut vuosien ajan myös Suomen maajoukkue Susijengiä. Samuel on erikoistunut taito- ja fysiikkavalmennukseen ja heiton opetukseen. Hän on auttanut menestyksekkäästi lukuisia koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan. Lisäksi Samuel on luennoinut ja kouluttanut koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta sekä heittotaidon oppimisesta.

   

  Huippuheittäjänä Samuelilla on uraltaan yhä hallussaan mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) heittoennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5 %) ja kautta aikain eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10 kpl).

  broken image

  SAHA Training

  SAHAn ja Samuelin valmennus perustuu tutkittuun tietoon taidon oppimisesta ja opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin. SAHAn toiminta nojaa yksilölliseen valmennukseen, jota hyödyntävät eri lajien huippu- ja kilpaurheilijat aikuisista ammattilaisista aina junioriurheilijoihin.

   

  Yksilöllisessä valmennuksessa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla laji-, fysiikka- ja psyykkinen valmennus. Suomalaisistakoripalloilijoista muun muassa Petteri Koponen, Sasu Salin, Henri Kantonen ja Juho Nenonen harjoittelevat SAHAn valmennuksissa.

 • Käytössä älypallo ja heittokone

  Yksilöllisen valmennuksen edelläkävijä ja huippu-urheilijoita valmentava SAHA Training järjestää heittoleirin jo toista kertaa yhdessä YMCA Heinolan kanssa.

  SIQ älypallo

  SAHA hyödyntää valmennuksissa uusinta teknologiaa ja muun muassa älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön ansioista pääset leirillä kehittämään heittotaitoa perustuen heittodataasi ja tutkittuun tietoon. Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Pääset hyödyntämään Kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n hyväksymää palloa tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa ja leireillä.

  Dr. Dish

  Leirillä hyödynnetään heittoharjoittelussa myös Dr. Dishiä. Maailman edistyksellisin heittokone mahdollistaa heittotaitosi kehittämisen uudella tavalla. Laitteen toiminta perustuu verkkoon ja pallotykkiin. Tykki syöttää pallon haluttuun paikkaan, halutulla voimakkuudella ja verkko ottaa heiton kiinni, meni se sitten sisään tai ohi, ja pudottaa pallon takaisin tykkiin uudelleen syötettäväksi. Toistomäärän kasvattamisen lisäksi heittokone laskee heittoprosenttisi eripuolilta kenttää ja mahdollistaa suoritusten tekemisen todellisella pelitempolla. 

 • Yöleiri

  Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja kaikille kolmelle illalle. Yhtenä iltana on luvassa on paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark-seikkailuradan voit valita 20 euron lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Muina iltoina viimevuosina on mm. keilattu, uitu, veneilty ja seikkailtu vauhdikkaan Amazing Race Heinolan parissa!

  Päiväleiri

  Päiväleiriläisen leiripäivään sisältyy kahdet koris- ja oheistreenit, joissa treenataan ja kisaillaan koriksen sekä muiden lajien parissa. Harjoitusten välissä syödään lounas sekä kisaillaan tähtipelaajien kanssa. Päiväleiriläisten ohjelma alkaa 9.50 ja loppuu 15.30.

  Ruokailut

  Leirin ruokailut järjestetään aamusta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirien hintaan sisältyy lounas. Yöleirien hintaan sisältyy aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

  Majoitus

  Leirillä yövytään YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-8 hengen huoneita. Huoneissa on kerrossängyt, patjat, tyynyt ja peitot. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet.

  Hinta

  • Päiväleiri 210 €. Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 9.50–15.30 sekä leiripaidan.
  • Yöleiri 310 €. Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelman sekä leiripaidan.

  Tarjous

  Ilmoittautuessasi kesällä 2024 useammalle koripalloleirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista koripalloleireistä –20 % alennuksen. YTC Basketball Campin lisäksi järjestämme kesän aikana SAHA Shooting Campin sekä junioreiden 3x3 Campin.

  Lisätietoja

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

 • Ilmoittautuminen käynnissä

  Voit ilmoittautua kaikille leireille samalla lomakkeella.