• broken image

  YTC Basketball Camp 2

  31.7.–3.8.2023

  YTC Basketball Camp -leirit sisältävät henkilökohtaisten koripallotaitojen harjoittelua, monipuolista oheisharjoittelua sekä tietenkin paljon pienpelejä. Koripallon lisäksi leireillä pidetään hauskaa muiden lajien parissa ja elämyksellisissä oheistapahtumissa. Leirit ovat suunnattu kaiken tasoisille 2009–2016 syntyneille tyttö- ja poikapelaajille. Leirien pääpaikkana toimii YMCA Training Center ja valmennuksesta vastaavat YMCA Heinolan kesätyöntekijät yhdessä tähtipelaajien ja tähtivalmentajien kanssa.

 • Osallistu yö- tai päiväleirille

   

  Yöleirille voivat osallistua kaikki vuonna 2013 syntyneet ja vanhemmat. Päiväleirille voivat osallistua vuonna 2016 syntyneet ja vanhemmat.

  Yöleiri

  Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja kaikille kolmelle illalle. Yhtenä iltana on luvassa on paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark-seikkailuradan voit valita 20 euron lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Muina iltoina viimevuosina on mm. keilattu, uitu, veneilty ja seikkailtu vauhdikkaan Amazing Race Heinolan parissa.

  Päiväleiri

  Päiväleiriläisen leiripäivään sisältyy kahdet koris- ja oheistreenit, joissa treenataan ja kisaillaan koriksessa sekä muissa lajeissa. Harjoitusten välissä syödään lounas ja kisaillaan tähtipelaajien kanssa. Päiväleiriläisten ohjelma alkaa klo 9:50 ja loppuu klo 15:30.

  Ruokailut

  Leirin ruokailut järjestetään aamusta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirien hintaan sisältyy lounas. Yöleirien hintaan sisältyy aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

  Majoitus

  Leirillä yövytään YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita. Huoneissa on kerrossängyt, patjat, tyynyt ja peitot. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet.

  Hinta

  • Päiväleiri 130 €. Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 9.50–15.30 sekä leiripaidan.
  • Yöleiri 260 €. Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelman sekä leiripaidan.

  Tarjous

  Ilmoittautuessasi kesällä 2023 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä –20 % alennuksen. Kahden YTC Basketball Campin lisäksi järjestämme kesän aikana SAHA Shooting Campin sekä junioreiden 3x3 Campin.

  Lisätietoja

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

 • Ilmoittautuminen on käynnissä

  Voit ilmoittautua kaikille leireille samalla lomakkeella.