• Suomen YMCA Basketball Camp 2024

  Suomen NMKY:n Urheiluliitto yhdessä jäsenyhdistysten kanssa järjestää nyt kolmatta kertaa Suomen YMCA Basketball Campin. Leiri järjestetään kahden ensimmäisen leirin tavoin Heinolassa, pääpaikkanaan Heinolan Lukio.

  Suomen YMCA Basketball Camp vanhemmalle mini-ikäluokalle (2012- syntyneet) järjestetään Heinolassa 3.-5.1.2024.

  Kenelle?

  Suomen YMCA Basketball Campille ovat tervetulleita kaikkien Suomen YMCA ja NMKY -yhdistyksien koripalloilevat 2012 -syntyneet tyttö- ja poikajuniorit ympäri Suomea. Leirin valmentajina toimivat Suomen YMCA:n paikallisyhdistyksien valmentajat.

  Hinta, laskutus ja peruutusehdot

  Kolmen päivän leirimaksu Suomen NMKY:n Urheiluliiton tuen jälkeen junioreilta on 130€, sisältäen ateriat, leiripaidan, leiriohjelman ja luokkamajoituksen Heinolan lukiolla. Laskutus tehdään yhdistyksittäin ennen leiriä.

   

  Leiri-ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 30.11.2023 kun ilmoittautuminen leirille päättyy. Lapsenne leirimaksu lähetetään omalle paikallisyhdistyksellenne heti tämän jälkeen.

   

  30.11. jälkeen ilmoittautumisen perumisesta pidätämme aina toimisto- ja järjestelykulut 35€. Jos peruminen tapahtuu 11.12.2023 jälkeen, veloitamme koko leirimaksun. Sairastapauksissa palautamme leirimaksun lääkärintodistusta vastaan toimisto- ja järjestelykuluja lukuunottamatta. Leirin keskeytyminen omasta syystä ei velvoita leirin järjestäjää minkään maksujen palauttamiseen.

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautumiset tehdään 30.11.2023 mennessä tällä sivulla alempana olevalla ilmoittautumislomakkeella.

  Lisätietoja

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

   

  Risto Koikkalainen

  Suomen NMKYn Urheiluliiton toiminnanjohtajalta

  p. 045 274 8300 risto.koikkalainen@ymca.fi

   

  Katso kuvagalleria aiemmilta vuosilta ilmoittautumislomakkeen alapuolelta.

 • Suomen YMCA Basketball Camp 2024

  Täytä alla oleva lomake ja paina lopuksi Lähetä -painiketta.