• broken image

  3x3 Junior Camp

  17.-19.6.2024

  Suomen ensimmäinen junioreille suunnattu 3x3-leiri järjestetään YMCA Training Centerillä Heinolassa nyt jo toista kertaa! Leirin valmennuksesta vastaa moninkertainen 3x3 -Suomen mestari sekä 5vs5 koriksen ammattikentiltä tunnettu Anni Mäkitalo!

   

  3x3-leirillä keskitytään pelaajien yksilötaitojen kehittämiseen harjoittelun ja pelaamisen kautta. Leirin harjoittelussa korostuvat 3x3-koriksen erityispiirteet, kuten päätöksenteko-, pelinluku- ja 1vs1 -taidot.

   

  Leiri on suunnattu korkeisiin koreihin pelaaville tyttö- ja poikapelaajille.

 • Miksi 3x3?

  • Treenimuoto kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille
  • Kehittää monipuolisesti yksilötaitoja, kykyä reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin sekä kovan paineen alla pelaamista
  • Perinteistäkin korista kovatempoisempaa ja fyysisempää
  • Hauska pelimuoto, mikä skaalautuu kilpaurheilusta aina pihapeleihin saakka

  Leirillä saat

  • 3 päivää laji- ja fysiikkavalmennusta lajin huipulta innostavassa ilmapiirissä
  • Erinomaiset 3x3-harjoitteluolosuhteet - YMCA Training Center, virallinen 3x3-ulkokenttä sekä kuntokeskus
  • Mahdollisuus osallistua ilman joukkuemaksua Heinolan 3x3- turnaukseen 14.7.2024. (Kesällä 2022 ja 2023 Suomen suurin SM-kiertueturnaus)
  • Harjoittelun lisäksi iltaisin elämyksellisiä oheistapahtumia
 • Päävalmentaja

  broken image

  Anni Mäkitalo

  Tapiolan Hongan kasvatti ja useamman vuoden myös ulkomailla pelannut koripalloilija. Hän on pelannut korista ammatikseen Suomen lisäksi mm. Saksan Bundesliigassa ja Kreikan pääsarjassa, jonka lisäksi hän viisi vuotta sitten innostui myös 3x3-koriksesta.

   

  "Mulla on taskussa kaksi 3x3-koriksen Suomen mestaruutta ja muutama kansainvälinenkin turnaus. 3x3-koris on mahtava yhdistelmä urheilusta & kavereista nauttimista ja tosi kovaa kilpaurheilua. 3x3 on vielä perinteistäkin korista kovatempoisempaa ja fyysisempää, ja siinä pärjätäkseen pelinluku, reagointi ja yksilötaidot täytyy olla hyvällä tasolla. 3x3 koris on erinomainen treenimuoto kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille, koska se kehittää monipuolisesti yksilötaitoja, kykyä reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin sekä kovan paineen alla pelaamista. Mahtavaa olla mukana Suomen ensimmäisellä 3x3-leirillä!"

 • Leirin sisältö

  Voit valita yö- tai päiväleirin

  Yöleiri

  Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja ilta-ajalle. Yhtenä iltana on luvassa on paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark-seikkailuradan voit valita 20 euron lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Muina iltoina viimevuosina on mm. keilattu, uitu, veneilty tai seikkailtu vauhdikkaan Amazing Race Heinolan parissa!

  Päiväleiri

  Päiväleiriläisen leiripäivään sisältyy kahdet koris- ja oheistreenit, joissa treenataan ja kisaillaan koriksen sekä muiden lajien parissa. Harjoitusten välissä syödään lounas sekä kisaillaan tähtipelaajien kanssa. Päiväleiriläisten ohjelma alkaa 9:50 ja loppuu 15:30.

  Ruokailut

  Leirin ruokailut järjestetään aamusta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirien hintaan sisältyy lounas. Yöleirien hintaan sisältyy aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

  Majoitus

  Leirillä yövytään YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-8 hengen huoneita. Huoneissa on kerrossängyt, patjat, tyynyt ja peitot. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet.

  Hinta

  • Päiväleiri 120 €. Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 9:50-15:30 sekä leiripaidan.
  • Yöleiri 220 €. Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan.

  Tarjous

  Ilmoittautuessasi kesällä 2024 useammalle koripalloleirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista koripalloleireistä –20 % alennuksen. YTC Basketball Campin lisäksi järjestämme kesän aikana SAHA Shooting Campin sekä junioreiden 3x3 Campin.

  Lisötietoja

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

 • Ilmoittautuminen on käynnissä

  Voit ilmoittautua kaikille leireille samalla lomakkeella.