• broken image

  3x3 Junior Camp

  13.-15.6.2023

  Suomen ensimmäinen junioreille suunnattu 3x3-leiri järjestetään YMCA Training Centerillä Heinolassa! Leirin valmennuksesta vastaavat 3x3 -Suomen mestareina sekä 5vs5 koriksen ammattikentiltä tunnetut Anni Mäkitalo ja Eemi Luukkonen!

   

  3x3-leirillä keskitytään pelaajien yksilötaitojen kehittämiseen harjoittelun ja pelaamisen kautta. Leirin harjoittelussa korostuvat 3x3-koriksen erityispiirteet, kuten päätöksenteko-, pelinluku- ja 1vs1 -taidot.

   

  Leiri on suunnattu korkeisiin koreihin pelaaville tyttö- ja poikapelaajille.

 • Miksi 3x3?

  • Treenimuoto kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille
  • Kehittää monipuolisesti yksilötaitoja, kykyä reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin sekä kovan paineen alla pelaamista
  • Perinteistäkin korista kovatempoisempaa ja fyysisempää
  • Hauska pelimuoto, mikä skaalautuu kilpaurheilusta aina pihapeleihin saakka

  Leirillä saat

  • 3 päivää laji- ja fysiikkavalmennusta lajin huipulta innostavassa ilmapiirissä
  • Erinomaiset 3x3-harjoitteluolosuhteet - YMCA Training Center, virallinen 3x3-ulkokenttä sekä kuntokeskus
  • Mahdollisuus osallistua ilman joukkuemaksua Heinolan 3x3- turnaukseen 15.7.2023. (Kesällä 2022 Suomen suurin SM-kiertueturnaus)
  • Harjoittelun lisäksi iltaisin elämyksellisiä oheistapahtumia
 • Päävalmentajat

  3x3 Suomen mestarit ja 5vs5 ammattilaispelaajat

  broken image

  Anni Mäkitalo

  Tapiolan Hongan kasvatti ja useamman vuoden myös ulkomailla pelannut koripalloilija. Hän on pelannut korista ammatikseen Suomen lisäksi mm. Saksan Bundesliigassa ja Kreikan pääsarjassa, jonka lisäksi hän viisi vuotta sitten innostui myös 3x3-koriksesta.

   

  "Mulla on taskussa kaksi 3x3-koriksen Suomen mestaruutta ja muutama kansainvälinenkin turnaus. 3x3-koris on mahtava yhdistelmä urheilusta & kavereista nauttimista ja tosi kovaa kilpaurheilua. 3x3 on vielä perinteistäkin korista kovatempoisempaa ja fyysisempää, ja siinä pärjätäkseen pelinluku, reagointi ja yksilötaidot täytyy olla hyvällä tasolla. 3x3 koris on erinomainen treenimuoto kaikentasoisille ja -ikäisille pelaajille, koska se kehittää monipuolisesti yksilötaitoja, kykyä reagoida nopeasti vaihtuviin tilanteisiin sekä kovan paineen alla pelaamista. Mahtavaa olla mukana Suomen ensimmäisellä 3x3-leirillä!"

  broken image

  Eemi Luukkonen

  Pelaa Lahti Basketballissa miesten Korisliigaa ja on voittanut 3x3 Suomen mestaruuden vuonna 2021.

   

  "3x3 on mukava laji, koska se on nopeatempoista ja vaatii paljon yksilötaitoa. Se on hauskaa - etenkin kavereiden kanssa. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa."

 • Leirin sisältö

  Voit valita yö- tai päiväleirin

  Yöleiri

  Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja ilta-ajalle. Yhtenä iltana on luvassa on paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark-seikkailuradan voit valita 20 euron lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. Muina iltoina viimevuosina on mm. keilattu, uitu, veneilty tai seikkailtu vauhdikkaan Amazing Race Heinolan parissa!

  Päiväleiri

  Päiväleiriläisen leiripäivään sisältyy kahdet koris- ja oheistreenit, joissa treenataan ja kisaillaan koriksen sekä muiden lajien parissa. Harjoitusten välissä syödään lounas sekä kisaillaan tähtipelaajien kanssa. Päiväleiriläisten ohjelma alkaa 9:50 ja loppuu 15:30.

  Ruokailut

  Leirin ruokailut järjestetään aamusta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirien hintaan sisältyy lounas. Yöleirien hintaan sisältyy aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

  Majoitus

  Leirillä yövytään YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita. Huoneissa on kerrossängyt, patjat, tyynyt ja peitot. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet.

  Hinta

  • Päiväleiri 120 €. Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10-15 sekä leiripaidan.
  • Yöleiri 220 €. Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan.

  Tarjous

  Ilmoittautuessasi kesällä 2023 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä –20 % alennuksen. 3x3 Junior Campin lisäksi järjestämme kesän aikana kaksi YTC Basketball Campiä sekä SAHA Shooting Campin.

  Lisötietoja

  Vesa Hämäläinen

  YMCA Heinolan toiminnanjohtaja

  p. 044 033 1383, vesa.hamalainen@ymca.fi

 • Ilmoittautuminen on käynnissä

  Voit ilmoittautua kaikille leireille samalla lomakkeella.