Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Markus Vallila ja Linda Ikonen jatkavat YMCA Heinolan B-poikien ja B-tyttöjen valmentajina

1.6.2017

YMCA Heinolan B-junioreiden valmentajat Markus Vallila ja Linda Ikonen

Markus Vallila jatkaa B-poikien päävalmentajana ja avukseen Markus saa Linda Ikosen. B-tyttöjen puolella Linda Ikonen toimii päävalmentajana, kun taas Markus toimii Lindan apuvalmentajana. B-poikien ja B-tyttöjen harjoitukset tulevat olemaan peräkkäisiä harjoitusvuoroja seuran puuhaamassa omassa korishallissa.

Saamme mahdollisen oman hallin myötä harjoituspuitteet kaikkine oheisharjoittelutiloineen loistavalle tasolle. Kun valmennus ja olosuhteet ovat hyvällä tasolla, niin usein syntyy tulostakin. Tästä muutamana esimerkkinä C-poikien loistavasti sujunut kausi SM-sarjassa sekä kahden tyttö ja kahden poikapelaajan jatkoon pääsy Suomen Koripalloliiton All Stars -leirityksessä. Seuran toiminnanjohtaja Vesa Hämäläinen on mieleissään ensi kauden B-junioreiden valmennuskuvioista. Linda jatkaa seurassamme valmentajana nyt jo neljättä vuotta ja Markus kolmatta vuotta.

Kummatkin valmentajat ovat tulleet Heinolaan Haaga-Helian AMK Liikunnanohjaaja opiskelujen kautta Suomen Urheiluopistolle. Markus on saanut koripallo-oppinsa pääosin Helsingin NMKY:ssä ja Linda Järvenpään NMKY:ssä.

Seura julkaisee nuorempien juniorijoukkueiden päävalmentajat kesäkuun aikana.

Lisätietoa

Vesa Hämäläinen
Toiminnanjohtaja
0440-331 383