Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Heinolan NMKY jyrää sunnuntaina omalla "Jengi Heinolasta" -kappaleella!!!

7.8.2015

Laura Voutilainen, Brädi, Irina ja tuottaja "MGI" Henri Lanz. Kuva: Toni Hemmilä

Heinolan NMKY:n ”Jengi Heinolasta” –kannustuskappaleen ensiesitys nähdään sunnuntaina 9.8. Heinolassa Jyrää –konsertissa Heinolan kesäteatterilla. Heinolassa Jyrää –konsertti on ilmainen ja ikärajaton koko perheen puistokonsertti!

Suomen eturivin artistit Brädi, Irina ja Laura Voutilainen ovat tehneet Heinolan Namikalle oman ”Jengi Heinolasta” -kannustuskappaleen. Kappale on tribuutti viime vuosina huikean korisilmiön Heinolassa saavuttaneelle Heinolan NMKY:lle, joka juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan.

Kappaleen on tuottanut Los Angelesissa studiotaan pitävä MGI eli Henri Lanz, joka on työskennellyt aiemmin mm. 50 Centin, Justin Bieberin, Akonin, Cheekin, Elastisen sekä lukemattomien muiden kansainvälisesti arvostettujen artistien kanssa. MGI on Yhdysvaltain kaikkien aikojen korkeimman albumilistasijoituksen saavuttanut suomalainen tuottaja, joka palkittiin vuonna 2014 Emmalla Vuoden tuottajana.

Lahtelaisräppäri Brädi on aiemmin ollut tekemässä Suomen koripallomaajoukkueelle omaa Susijengi 2.0 -kannustusbiisiä.

 

Tule kuuntelemaan kun Brädi, Irina ja Laura Voutilainen vetävät biisin livenä sunnuntaina klo 15 alkavassa Brädin setin yhteydessä.

 

Brädin setin jälkeen ilta jatkuu Vain elämää -ohjelmaa mukaillen Vain Heinolaa -teemalla, jossa Heinolalaisartistit Laura Voutilaisen, Irina ja Toni Wirtanen esittävät konsertissa toistensa kappaleita yhdessä ja erikseen.

 

TERVETULOA!

 

P.S. Pukeutumiskoodina kaikille Namikalaisille tietysti jotain mustakeltasta