Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Heinolan NMKY toivottaa oikein hyvää Uutta Vuotta 2014 ja kiittää kaikkia vuodesta 2013!

31.12.2013

Vuosi 2013 on ollut seurassamme suuren kasvun aikaa. Vuoden 2012 lopussa joukkueissamme harjoitteli 55 junioria, nyt junioreita on 102. Tämän luvun päälle tulevat vielä kaikki koulujen koriskerholaiset. Vuoden 2012 lopussa sarjassa pelasi kaksi Heinolan NMKY:n joukkuetta, nyt neljä ja tammikuusta lähtien peräti 7 joukkuetta. Myös k...esän koriskoulun osallistujamäärä tuplaantui edellisvuodesta ja koulujenvälisen koristurnauksen osallistujamäärä marraskuussa lähenteli 500 pelaajan rajaa.

Nyt on aika kiittää kaikkia tämän mahtavan vuoden aikana mukana olleita junioreita, valmentajia, joukkueenjohtajia, kerho-ohjaajia, seuran hallitusta, junioreiden vanhempia, koulujen opettajia ja rehtoreita, kaupungin liikuntatoimea ym... Yhdessä teimme tämän mahdolliseksi!

Kun vuosi vaihtuu, tapahtuu myös seuran hallituksessa uudistuksia. Uuden hallituksen puheenjohtajana aloittaa Jouni Ainali ja muut hallituksenjäsenet ovat Harri Hartonen, Heidi Hyttinen, Janno Busch, Jari Kovalainen, Juha Kirjalainen, Otto Joki, Mikko Pirkola sekä Timo Hietanen.
 
Terveisin,
Vesa Hämäläinen
Toiminnanjohtaja