Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Heinolan NMKY ja Heinolan seurakunta järjestävät yhteistyössä korismatkan Helsingin jäähallille maanantaina 4.8. Suomen koripallo-maajoukkueen 75-vuotis juhlaotteluun Liettuaa vastaan.
Tapahtuman valokuvat ovat nyt nähtävillä turnauksen sivuilla. Joukkueita turnaukseen osallistui yhteensä 80, joissa pelasi kaiken kaikkiaan 363 pelaajaa. Otteluita turnauksessa pelattiin yhteensä 120.
Suomen Koripalloliiton katukorisrekan moottori pörähtää jälleen käyntiin. Katukoriskiertue Lidl Freeway Street Basket piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Ensimmäisen pysähdyksensä katukorisrekka suorittaa ensi maanantaina (5.5.) Heinolassa.
Koriskauden päättäjäiset toteutetaan jälleen perinteisesti kevätretkenä Kureniemen leirikeskukseen 26.5.2014. Viime keväänä retkelle osallistui yli 100 Namikalaista!
Heinolan NMKY:n juniorit ja valmentajat pääsevät seuraamaan Namika Lahden pudotuspelien kotiotteluita ilmaiseksi Lahden Suurhallin Areenaan. Ilmaislippujen määrä on kuitenkin rajoitettu 20 lippuun. Liput jaetaan tilausjärjestyksessä.
Heinolan NMKY järjestää kesällä Spalding Basketball Camp nimeä kantavan koripalloleirin, joka myytiin torstaina lähes loppuun.
Seuran vuosikokous pidetään 30.3.2014 klo 13.00 alkaen uimahallin kahviossa. Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa kaikki seuran jäsenet ja junioreiden vanhemmat! Hallitus
Tapiolan Honka on vankistanut asemaansa Suomen suurimpana koripalloseurana kasvattamalla edelleen omaa lisenssimääräänsä. Tapiolan Honka onkin 934 lisenssillä ensimmäinen koripalloseura, jonka osalta voidaan alkaa puhua tuhannen lisenssipelaajan rajan rikkomisesta. Hongan vankkaa asemaa Suomen suurimpana seurana kuvaa se, että se on suurin seura niin miesten ja poikien, naisten ja tyttöjen, kuin myös junioripelaajien määrässä mitattuna.
Heinolan NMKY:n ja Lahden NMKY:n juuri solmitulla yhteistyösopimuksella Heinolan NMKY:n juniorit ja valmentajat pääsevät seuraamaan Namika Lahden runkosarjan kotiotteluita ilmaiseksi Lahden Suurhallin Areenaan.
RSS ATOM