Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Seuran vuosikokous pidetään 30.3.2014 klo 13.00 alkaen uimahallin kahviossa. Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa kaikki seuran jäsenet ja junioreiden vanhemmat! Hallitus
Tapiolan Honka on vankistanut asemaansa Suomen suurimpana koripalloseurana kasvattamalla edelleen omaa lisenssimääräänsä. Tapiolan Honka onkin 934 lisenssillä ensimmäinen koripalloseura, jonka osalta voidaan alkaa puhua tuhannen lisenssipelaajan rajan rikkomisesta. Hongan vankkaa asemaa Suomen suurimpana seurana kuvaa se, että se on suurin seura niin miesten ja poikien, naisten ja tyttöjen, kuin myös junioripelaajien määrässä mitattuna.
Heinolan NMKY:n ja Lahden NMKY:n juuri solmitulla yhteistyösopimuksella Heinolan NMKY:n juniorit ja valmentajat pääsevät seuraamaan Namika Lahden runkosarjan kotiotteluita ilmaiseksi Lahden Suurhallin Areenaan.
Heinolan NMKY osallistui kolmella joukkueella Kouvolassa järjestettyyn Korisriehaan. Turnauksessa oli yhteensä 15 joukkuetta Kouvolasta, Kotkasta ja Heinolasta.
Nyt voit tukea lapsesi harrastusta vaivattomasti, sillä K-Market Ruokamestari ja Heinolan NMKY ovat tehneet tukemisen helpoksi. 5% ostoksiesi yhteissummasta K-kauppias tilittää Heinolan NMKY:n junioreille kuukausittain. Tämä EI VÄHENNÄ sinun omia Plussa pisteitä, saat ne itsellesi aivan normaalisti. Tuen maksaa K-Market Ruokamestarin kauppias Suvi Kuisma. Tämä on vaivaton tapa tukea lapsesi harrastustoimintaa ja on sinulle täysin vapaaehtoinen, mutta Heinolan NMKY:lle hieno mahdollisuus.
Heinolan NMKY:n juniorijoukkueet pelaavat kevään sarjoissa seitsemän joukkueen voimin. Kaikki Heinolan kotiottelut pelataan Jyrängön koululla. Kaiken kaikkiaan otteluita pelataan Heinolassa kymmenenä eri pävänä yhteensä 37. Tervetuloa seuraamaan otteluita!
Heinolan kaupungin liikunta- ja kulttuurilautakunta palkitsee vuosittain urheiluseurojen esitysten pohjalta vuoden urheilijan, vuoden nuoren urheilijan, vuoden valmentajan sekä eri lajien vuoden urheilijat. Vuoden 2013 ansioituneimmat palkittiin keskiviikkoiltana WPK -talolla kakkukahvien kera.
Heinolan NMKY oli viiden joukkueen voimin 3.-5.1.2014 Salossa järjestetyssä And1 -turnauksessa.
Vuosi 2013 on ollut seurassamme suuren kasvun aikaa. Vuoden 2012 lopussa joukkueissamme harjoitteli 55 junioria, nyt junioreita on 102. Tämän luvun päälle tulevat vielä kaikki koulujen koriskerholaiset. Vuoden 2012 lopussa sarjassa pelasi kaksi Heinolan NMKY:n joukkuetta, nyt neljä ja tammikuusta lähtien peräti 7 joukkuetta. Myös k...esän koriskoulun osallistujamäärä tuplaantui edellisvuodesta ja koulujenvälisen koristurnauksen osallistujamäärä marraskuussa lähenteli 500 pelaajan rajaa.
Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden poikkeukselliset harjoitusajat koulujen joululoman aikana.
RSS ATOM