Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Koriskauden päättäjäiset toteutetaan jälleen perinteisesti kevätretkenä Kureniemen leirikeskukseen 26.5.2014. Viime keväänä retkelle osallistui yli 100 Namikalaista!
Heinolan NMKY:n juniorit ja valmentajat pääsevät seuraamaan Namika Lahden pudotuspelien kotiotteluita ilmaiseksi Lahden Suurhallin Areenaan. Ilmaislippujen määrä on kuitenkin rajoitettu 20 lippuun. Liput jaetaan tilausjärjestyksessä.
Heinolan NMKY järjestää kesällä Spalding Basketball Camp nimeä kantavan koripalloleirin, joka myytiin torstaina lähes loppuun.
Seuran vuosikokous pidetään 30.3.2014 klo 13.00 alkaen uimahallin kahviossa. Kokouksessa käsitellään seuran sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa kaikki seuran jäsenet ja junioreiden vanhemmat! Hallitus
Tapiolan Honka on vankistanut asemaansa Suomen suurimpana koripalloseurana kasvattamalla edelleen omaa lisenssimääräänsä. Tapiolan Honka onkin 934 lisenssillä ensimmäinen koripalloseura, jonka osalta voidaan alkaa puhua tuhannen lisenssipelaajan rajan rikkomisesta. Hongan vankkaa asemaa Suomen suurimpana seurana kuvaa se, että se on suurin seura niin miesten ja poikien, naisten ja tyttöjen, kuin myös junioripelaajien määrässä mitattuna.
Heinolan NMKY:n ja Lahden NMKY:n juuri solmitulla yhteistyösopimuksella Heinolan NMKY:n juniorit ja valmentajat pääsevät seuraamaan Namika Lahden runkosarjan kotiotteluita ilmaiseksi Lahden Suurhallin Areenaan.
Heinolan NMKY osallistui kolmella joukkueella Kouvolassa järjestettyyn Korisriehaan. Turnauksessa oli yhteensä 15 joukkuetta Kouvolasta, Kotkasta ja Heinolasta.
Nyt voit tukea lapsesi harrastusta vaivattomasti, sillä K-Market Ruokamestari ja Heinolan NMKY ovat tehneet tukemisen helpoksi. 5% ostoksiesi yhteissummasta K-kauppias tilittää Heinolan NMKY:n junioreille kuukausittain. Tämä EI VÄHENNÄ sinun omia Plussa pisteitä, saat ne itsellesi aivan normaalisti. Tuen maksaa K-Market Ruokamestarin kauppias Suvi Kuisma. Tämä on vaivaton tapa tukea lapsesi harrastustoimintaa ja on sinulle täysin vapaaehtoinen, mutta Heinolan NMKY:lle hieno mahdollisuus.
Heinolan NMKY:n juniorijoukkueet pelaavat kevään sarjoissa seitsemän joukkueen voimin. Kaikki Heinolan kotiottelut pelataan Jyrängön koululla. Kaiken kaikkiaan otteluita pelataan Heinolassa kymmenenä eri pävänä yhteensä 37. Tervetuloa seuraamaan otteluita!
RSS ATOM