Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Koriskausi on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden yhteinen vanhempainilta pidetään maanantaina 29.9. Jyrängön koululla kello 18.00 alkaen.
Heinolan Lukiolla, Niemelä-talossa ja Lyseonmäen koululla 4.-5.10. palattavan Spalding Cupin otteluohjelmat ovat nyt valmistuneet.
Heinolan NMKY:n minipoikien (synt. -04-03) harjoitukset Tommola-talossa on peruttu torstaina 4.9. Klo 16-17. Peruutuksen syynä on Tommoma-talon oma käyttö. Pahoittelemme myöhäistä ilmoitusta.
Heinolan NMKY järjestää yhdessä Elokuvateatteri Elon kanssa mahdollisuuden kaikille Heinolalaisille koriksesta kiinnostuneille seurata Susijengin MM-kisojen avausottelut Suomi - USA ja Suomi - Ukraina isolta valkokankaalta. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
Ilmoittautuminen Spalding Cupiin on ollut käynnissä kohta kuukauden. Kuumasta kesästä huolimatta ilmoittautumisia on tullut erittäin kiitettävästi. Joukkueita on tulossa tällä hetkellä viideltä eri Koripalloliiton alueelta, siis kaikilta alueilta pohjoista aluetta lukuunottamatta.
Spalding Cup pelataan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.10.2014 Heinolassa. Ottelut pelataan kolmella eri koululla, jotka sijaitsevat 500 metrin etäisyydellä toisistaan. Jokaiselle joukkueelle tulee kolme ottelua ja joukkueen ottelut sijoitetaan samalle päivälle siten, että mikrot ja C-junnut pelaavat ottelut lauantaina ja minit sunnuntaina. Otteluiden väliin jää kunnon tauko, jolloin joukkue ehtii hyvin ruokailemaan, vierailemaan koriskaupassa tai vaikkapa pomppimaan pomppulinnassa.
Korisilta järjestetään Kisakallion Urheiluopiston uudessa Susi Training Centerissä, jonka yli 3000 neliön suuruinen huippulaadukas monitoimihalli tarjoaa huikeat puitteet niin koripallon kuin muidenkin sisälajien käyttöön. Susi Training Centeristä löytyy kaksi FIBA-tason koripallokenttää sekä 40 x 20 m monitoimikenttä ja juoksurata testaus- ja oheisharjoittelumahdollisuuksineen.
Seuran Kevätkokous pidetään tiistaina 27.05.2014 Heinolan torilla sijaitsevassa Kahvila Torin kabinetissa (Savontie 4, 18100 Heinola) klo 17.00 alkaen.
Heinolan NMKY:n valmentajat ensi kauden joukkueissa alkavat olla kasassa. Valmentajatilanne näyttää varsin hyvältä, sillä kaiken kaikkiaan 18 valmentajan kanssa on sovittu ensi kauden kuvioista. Muutamien valmentajien kanssa keskustelut ovat vielä kesken ja saattaakin olla että valmennustiimejä vahvistetaan vielä kesä-heinäkuun aikana.
Heinolan NMKY kehittää junioritoimintaansa palkkaamalla valmennuspäällikön organisaatioonsa. Jari Toivonen (39) tulee toimimaan valmennuspäällikön tehtävässä oman päivätyönsä ohella.
RSS ATOM