Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Avoin valmentajakoulutus seurojen valmentajille Heinolassa, Jyrängön koulussa, keskiviikkona 11.2. klo 17.30-19.30. Aiheena monipuolinen korintekotaito.
Heinolan NMKY järjestää Spalding Basketball Camp -koripalloleirin Heinolassa jälleen ensi kesänä, kesäkuun toisella viikolla. Leirille voi tänä vuonna osallistua joko päiväleirinä tai yöleirinä! Ilmoittautuminen leirille alkoi viime viikon torstaina ja ensimmäisen vuorokauden aikana leirille ilmoittautui 99 lasta. Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 120 lasta ja tällä hetkellä leirille on ilmoittautunut 107 leiriläistä, joten 13 paikkaa on vielä vapaana.
Spalding Basketball Camp järjestetään Heinolassa ensi kesänä toista kertaa. Leiripäivät ovat maanantaista perjantaihin 8.-12.6.2015. Ilmoittautuminen leirille aukesi torstaina 15.1.2015 kello 15.00.
Viime kesänä päivässä loppuunmyyty Spalding Basketball Camp järjestetään Heinolassa myös tulevana kesänä.
Heinolan NMKY tarjoa mahdollisuuden kokeilla korista ilmaiseksi vuoden 2014 loppuun asti.
Heinolan NMKY järjestää nyt neljättä kertaa Heinolan alakoulujen välisen koristurnauksen. Turnaus on kasvanut vuosittain ja tänä vuonna pelataan 95 joukkueen turnaus.
Lahtelainen rap-artisti ja kovemman luokan korisfani Brädi, tulee juontamaan Heinolan koulujenvälisen koristurnauksen iltapäivän shown ja finaaliottelut. Turnaus pelataan Suomen Urheiluopiston Liikuntahallissa tiistaina 18.11.2014.
HeiNMKY:n syyskokous pidetään 28.10 Vierumäen urheiluopiston kuplahallissa klo 19 alkaen. Tervetuloa!
420 iloista pelaajaa, 537 lounasta, 600 kupillista kahvia, 80 ystävällistä talkoolaista sekä pomppulinna – näistäkö on hyvä koristurnaus tehty?
Tulevana viikonloppuna 4.-5.10.2014, Heinolassa pelataan koripallohistorian ensimmäinen Spalding Cup. Spalding Cup on 7-13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien koripalloturnaus, johon on ilmoittautunut 37 joukkuetta ympäri eteläisen Suomen. Lauantaina 4.10. pelaavat mikro- ja C-ikäiset ja sunnuntaina mini-ikäiset Heinolan lukiolla sekä Niemelän ja Lyseonmäen kouluilla. Kyseessä on pienten junioreiden turnaus, joten myös lasten vanhempia saapuu laajoin joukoin Heinolaan kannustamaan ja huoltamaan pelureitaan. Viikonloppuna turnaus kerää Heinolaan yli 600 koripallon ystävää. Mahtavaa!
RSS ATOM