Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Viime kesänä päivässä loppuunmyyty Spalding Basketball Camp järjestetään Heinolassa myös tulevana kesänä.
Heinolan NMKY tarjoa mahdollisuuden kokeilla korista ilmaiseksi vuoden 2014 loppuun asti.
Heinolan NMKY järjestää nyt neljättä kertaa Heinolan alakoulujen välisen koristurnauksen. Turnaus on kasvanut vuosittain ja tänä vuonna pelataan 95 joukkueen turnaus.
Lahtelainen rap-artisti ja kovemman luokan korisfani Brädi, tulee juontamaan Heinolan koulujenvälisen koristurnauksen iltapäivän shown ja finaaliottelut. Turnaus pelataan Suomen Urheiluopiston Liikuntahallissa tiistaina 18.11.2014.
HeiNMKY:n syyskokous pidetään 28.10 Vierumäen urheiluopiston kuplahallissa klo 19 alkaen. Tervetuloa!
420 iloista pelaajaa, 537 lounasta, 600 kupillista kahvia, 80 ystävällistä talkoolaista sekä pomppulinna – näistäkö on hyvä koristurnaus tehty?
Tulevana viikonloppuna 4.-5.10.2014, Heinolassa pelataan koripallohistorian ensimmäinen Spalding Cup. Spalding Cup on 7-13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien koripalloturnaus, johon on ilmoittautunut 37 joukkuetta ympäri eteläisen Suomen. Lauantaina 4.10. pelaavat mikro- ja C-ikäiset ja sunnuntaina mini-ikäiset Heinolan lukiolla sekä Niemelän ja Lyseonmäen kouluilla. Kyseessä on pienten junioreiden turnaus, joten myös lasten vanhempia saapuu laajoin joukoin Heinolaan kannustamaan ja huoltamaan pelureitaan. Viikonloppuna turnaus kerää Heinolaan yli 600 koripallon ystävää. Mahtavaa!
Koriskausi on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden yhteinen vanhempainilta pidetään maanantaina 29.9. Jyrängön koululla kello 18.00 alkaen.
Heinolan Lukiolla, Niemelä-talossa ja Lyseonmäen koululla 4.-5.10. palattavan Spalding Cupin otteluohjelmat ovat nyt valmistuneet.
Heinolan NMKY:n minipoikien (synt. -04-03) harjoitukset Tommola-talossa on peruttu torstaina 4.9. Klo 16-17. Peruutuksen syynä on Tommoma-talon oma käyttö. Pahoittelemme myöhäistä ilmoitusta.
RSS ATOM