Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Heinolan NMKY:n valmentajat ensi kauden joukkueissa alkavat olla kasassa. Valmentajatilanne näyttää varsin hyvältä, sillä kaiken kaikkiaan 17 valmentajan kanssa on sovittu ensi kauden valmennuksista. Muutamien valmentajien kanssa keskustelut ovat vielä kesken ja saattaakin olla että valmennustiimejä vahvistetaan vielä heinä-elokuun aikana. Myös salivuorot ovat selvillä tulevaa kautta varten ja ne ovat nyt nähtävillä nettisivuilla.
Heinäkuun alusta Heinolan NMKY:n C-juniorit aloittivat kesäharjoittelunsa.
Heinolan NMKY palkitsi ansioituneita pelaajia koriskauden päättäjäisissä Kurenniemen leirikeskuksessa. Joukkueiden pelaajapalkintojen lisäksi päättäjäisissä palkittiin vuoden ansioitunein Namikalainen -palkinto nyt toista kertaa.
Kurenniemen leirikeskuksessa pidettyjen koriskauden päättäjäisten valokuvat on nyt lisätty nettiin.
Koriskauden päättäjäiset vietetään jo perinteisesti kevätretkenä Kurenniemen leirikeskukseen. Illan ohjelmassa ulkopelejä, saunomista, uimista ja makkaranpaistoa. Päättäjäisissä palkitaan myös kauden junioripelaajat ikäluokittain.
Suomen Koripalloliiton Pirkka Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäinen pysäkki oli Heinolassa maanantaina 4.5.2014.
Suomen Koripalloliiton kaakkoinen alue huomioi hienosti Heinolan NMKY:n toiminnan palkitessaan alueen ansioituneimpia koripalloilijoita ja seuratyöntekijöitä.
Heinolan NMKY:n junioreille ja junioreiden vanhemmille järjestettiin Nuoren urheilijan ravitsemus -luento Heinolan lukion auditoriossa 21.4.2015. Luennoitsijoina olivat Haaga-Helian opiskelijat Anna-Pauliina Kyllönen ja Linda Ikonen. Linda toimii seurassamme myös juniorivalmentajana.
Suomen Koripalloliiton katukorisrekan moottori pörähtää jälleen käyntiin. Katukoriskiertue Pirkka Street Basket piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 16 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Ensimmäisen pysähdyksensä katukorisrekka suorittaa maanantaina 4.5.2015 Heinolan torilla.
RSS ATOM