Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Ensi kesän Spalding Basketball Camp järjestetään jälleen koululaisten toisella lomaviikolla Heinolassa 13.-17.6.2016. Ilmoittautuminen leirille käynnistyy maanantaina 15.2.2016.
Ennätysmäärä joukkueita pääsee pelaamaan ensi tiistaina 24.11.2015 koripalloa upeissa puitteissa Suomen Urheiluopiston liikuntahallissa. Heinolan koulujenvälisten koristurnausten osallistujamäärät ovat kasvaneet viime vuosina siihen tahtiin, että siirtyminen Vierumäelle oli jo viime vuonna ainut vaihtoehto. Tänä vuonna turnausta ei edes harkittu järjestettäväksi muualla.
Seuran syyskokous (29.10.2015)
HeiNMKY:n syyskokous järjestetään Jyrängön koululla 29.10. klo 19 alkaen.
Lahti Basketball perustettiin paikkaamaan Lahteen muodostunutta edustusjoukkueen kokoista aukkoa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on yhdistää lahtelaista ja lähialueiden koripalloyhteisöä. Tavoitteena on saada alueen juniorit ja heidän läheiset katsomoon kannustamaan Lahti Basketball kohti voittoja.
Historian toiseen Spalding Cupiin ilmoittautui ennätykselliset 73 joukkuetta. Valitettavasti emme pystyneet ottamaan ihan kaikkia joukkueita mukaan turnaukseen. Vuoden 2015 Spalding Cupissa pelaa 66 joukkuetta.
Koriskausi on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden yhteinen vanhempainilta pidetään maanantaina 21.9. Jyrängön koululla kello 18.00 alkaen.
Tänä syksynä jokaiselle Heinolan alakoululle tulee oma Pikkusudet -koriskerho. Nämä koulujen kerhoista muodostuvat joukkueet pelaavat Heinolan omaa sisäistä Spalding Liigaa. Harjoitukset ovat koulujen kerhotoimintaa, joissa on vain oman koulun 2008 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Joillain pienillä kouluilla mukana voivat olla myös 2007 syntyneet tokaluokkalaiset. Kerhot ovat koulupäivän aikana tai heti koulupäivän päätteeksi. Kerhot käynnistyvät 31.8.2015 alkaen.
Heinolan NMKY:n junioreiden harjoitukset käynnistyvät maanantaina 31.8. alkavalla viikolla. Nyt kaikilla on mahdollisuus kokeilla ensimmäinen kuukausi veloituksetta korista Namikan harjoituksissa.
Jengi Heinolasta -biisi on nyt ladattavissa ilmaiseksi Namikan nettisivuilta. Sivulta löytyy myös biisin lyriikat.
Heinolan NMKY:n ”Jengi Heinolasta” –kannustuskappaleen ensiesitys nähdään sunnuntaina 9.8. Heinolassa Jyrää –konsertissa Heinolan kesäteatterilla. Heinolassa Jyrää –konsertti on ilmainen ja ikärajaton koko perheen puistokonsertti!
RSS ATOM