Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Historian toiseen Spalding Cupiin ilmoittautui ennätykselliset 73 joukkuetta. Valitettavasti emme pystyneet ottamaan ihan kaikkia joukkueita mukaan turnaukseen. Vuoden 2015 Spalding Cupissa pelaa 66 joukkuetta.
Koriskausi on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden yhteinen vanhempainilta pidetään maanantaina 21.9. Jyrängön koululla kello 18.00 alkaen.
Tänä syksynä jokaiselle Heinolan alakoululle tulee oma Pikkusudet -koriskerho. Nämä koulujen kerhoista muodostuvat joukkueet pelaavat Heinolan omaa sisäistä Spalding Liigaa. Harjoitukset ovat koulujen kerhotoimintaa, joissa on vain oman koulun 2008 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Joillain pienillä kouluilla mukana voivat olla myös 2007 syntyneet tokaluokkalaiset. Kerhot ovat koulupäivän aikana tai heti koulupäivän päätteeksi. Kerhot käynnistyvät 31.8.2015 alkaen.
Heinolan NMKY:n junioreiden harjoitukset käynnistyvät maanantaina 31.8. alkavalla viikolla. Nyt kaikilla on mahdollisuus kokeilla ensimmäinen kuukausi veloituksetta korista Namikan harjoituksissa.
Jengi Heinolasta -biisi on nyt ladattavissa ilmaiseksi Namikan nettisivuilta. Sivulta löytyy myös biisin lyriikat.
Heinolan NMKY:n ”Jengi Heinolasta” –kannustuskappaleen ensiesitys nähdään sunnuntaina 9.8. Heinolassa Jyrää –konsertissa Heinolan kesäteatterilla. Heinolassa Jyrää –konsertti on ilmainen ja ikärajaton koko perheen puistokonsertti!
Koriskoulu järjestetään Jyrängön koulun liikuntasalissa ja koulun lähiympäristössä kolmen päivän mittaisena koriskouluna juuri ennen koulujen alkua ma-ke 10.-12.8.2015. Koriskoulu on tarkoitettu uusille pelaajille, jotka eivät ole vielä pelanneet mikrotytöissä tai mikropojissa sarjapelejä. Mikäli koriskouluun jää tilaa, pääsevät myös jo aiemmin mikroissa pelanneet pelaajat mukaan.
Heinolan NMKY:n valmentajat ensi kauden joukkueissa alkavat olla kasassa. Valmentajatilanne näyttää varsin hyvältä, sillä kaiken kaikkiaan 17 valmentajan kanssa on sovittu ensi kauden valmennuksista. Muutamien valmentajien kanssa keskustelut ovat vielä kesken ja saattaakin olla että valmennustiimejä vahvistetaan vielä heinä-elokuun aikana. Myös salivuorot ovat selvillä tulevaa kautta varten ja ne ovat nyt nähtävillä nettisivuilla.
Heinäkuun alusta Heinolan NMKY:n C-juniorit aloittivat kesäharjoittelunsa.
Heinolan NMKY palkitsi ansioituneita pelaajia koriskauden päättäjäisissä Kurenniemen leirikeskuksessa. Joukkueiden pelaajapalkintojen lisäksi päättäjäisissä palkittiin vuoden ansioitunein Namikalainen -palkinto nyt toista kertaa.
RSS ATOM