Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Kauden päättäjäiset vietetään jo perinteisesti kevätretkenä Kurenniemen leirikeskukseen. Illan ohjelmassa ulkopelejä, saunomista, uimista ja makkaranpaistoa. Päättäjäisissä palkitaan myös kauden junioripelaajat ikäluokittain.
YMCA Heinolan junioreiden harjoitukset käynnistyvät syyskuun alussa 5.9. alkaen. Otamme uusia pelaajia mukaan kaikkiin joukkueisiimme ympäri vuoden.
YMCA Heinola järjestää Pirkka Street Basket 3x3 –turnauksen yhteistyössä K-Citymarket Heinolan ja Suomen Koripalloliiton kanssa. Vastaavanlaisia tapahtumia on järjestetty Heinolan Torilla neljänä viime keväänä, mutta ne ovat olleet koulupäivän aikana.
Suomen NMKY:n liittojen, eli YMCA Finlandin syysliittopäivät 2015 vahvistivat vuosi sitten Suomen NMKY:lle uuden visuaalisen ilmeen ja uuden brändin. Liittomme on ollut nyt vuoden ajan ollut YMCA Finland. Muutoksella liittomme haluaa korostaa yhtäältä järjestömme kansainvälistä puolta. Olemme maailman suurin - ei poliittinen - nuorisojärjestö. Toisaalta järjestömme menestystekijä on vahva paikallinen toiminta ympäri maailmaa, eli me paikallisyhdistykset, kuten Heinolan NMKY on. Paikallistason toimintaedellytysten ja kansainvälisten mahdollisuuksien yhdistäminen on liittomme keskeinen tavoite.
Ensi kesän Spalding Basketball Camp järjestetään jälleen koululaisten toisella lomaviikolla Heinolassa 13.-17.6.2016. Ilmoittautuminen leirille käynnistyy maanantaina 15.2.2016.
Ennätysmäärä joukkueita pääsee pelaamaan ensi tiistaina 24.11.2015 koripalloa upeissa puitteissa Suomen Urheiluopiston liikuntahallissa. Heinolan koulujenvälisten koristurnausten osallistujamäärät ovat kasvaneet viime vuosina siihen tahtiin, että siirtyminen Vierumäelle oli jo viime vuonna ainut vaihtoehto. Tänä vuonna turnausta ei edes harkittu järjestettäväksi muualla.
Seuran syyskokous (29.10.2015)
HeiNMKY:n syyskokous järjestetään Jyrängön koululla 29.10. klo 19 alkaen.
Lahti Basketball perustettiin paikkaamaan Lahteen muodostunutta edustusjoukkueen kokoista aukkoa. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on yhdistää lahtelaista ja lähialueiden koripalloyhteisöä. Tavoitteena on saada alueen juniorit ja heidän läheiset katsomoon kannustamaan Lahti Basketball kohti voittoja.
RSS ATOM