Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Koripalloliiton kultaiset ansiomerkit myöntää liittohallitus saatuaan perustellun ehdotuksen palkitsemisyksiköltä. Edellytyksenä kultaisen ansiomerkin saamiselle on erityisen ansiokas toiminta kansainvälisellä, valtakunnallisella tai seuratasolla. Kultaiset ansiomerkit ovat numeroitu. Hopeinen ansiomerkki myönnetään palkitsemisyksikön päätöksellä henkilölle, joka menestyksellisesti on toiminut liiton tai sen alueiden ja seurojen hyväksi. Pronssinen ansiomerkki myönnetään puolestaan palkitsemisyksikön päätöksellä henkilöille, joka ansiokkaasti on toiminut usean vuoden aikana koripalloilun hyväksi.
Tervetuloa heittelemään ja pelailemaan YTC:lle lauantaina 30.3. kello 20.30-21.30.
YMCA Heinola järjestetää kesän aikana yhteensä neljä koripalloleiriä. Leiripaikkana toimii YMCA Training Center. Korisleirien tarjonnassa leirejä löytyy 2004-syntyneistä aina 2012-syntyneisiin asti. YMCA Heinola työllistää kesäleireille neljä 14 – 17 -vuotiasta heinolalaista nuorta.
Syyskokous (20.10.2018)
Heinolan NMKY Ry:n syyskokous
YMCA Heinola julkisti tiistaina 3.7. ensi kauden valmentajansa.
YMCA Heinola järjestää yhdessä Kuntokeskus CrossGymin, SMP Turvallisuuspalvelun, Faneerin Kiinteistön, Heinolan Seurakunnan ja Heinolan Kaupungin kanssa päihteettömän School’s Out Partyn YMCA Training Centerillä ja Kuntokeskus CrossGymillä.
RSS ATOM