Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Pohjola Street Basket tarjoaa vuoden hauskimman koulupäivän alakoulun oppilaille katukoriksen parissa!
Tiesitkö, että Heinolan Namikaa voi seurata myös Facebookissa? Namikan Facebook sivut ovat kaikille avoimet, eikä vaadi sinulta omaa profiilia Facebookissa.
Heinolan NMKY:n mikrojuniorit ovat pelanneet Suomen Koripalloliiton kaakkoisen alueen I-divisioonassa, joka on korkein sarjataso tämän ikäisille tytöille ja pojille. Mikrojuniorit ovat iältään -03-05 syntyneitä.
Lauantaina Heinolassa pelataan Mikrotyttöjen ja poikien I-divisioonaa Jyrängön koululla (Koskensaarentie 7)
Pitkään toivotut seuratuotteet ovat tulleet myyntiin mikrojunioreiden toimesta. Tilattavissa on mustaa vetoketjullista hupparia sekä keltaista, valkoista ja mustaa T-paitaa.
Heinolan Seurakunta järjetää Korisliiga otteluun Namika Lahti - Kouvot korismatkan, joka on suunnattu koko perheelle.
Keskiviikkona 14.11.2012 Heinolassa kamppailtiin koulujenvälisessä koripalloturnauksessa. Yhteensä tapahtumaan osallistui yli 380 alakouluikäistä jokaisesta Heinolan alakouluista. Joukkueita sarjoissa oli yhteensä 74, jotka pelasivat yhteensä 124 Ottelua.
Viime lukuvuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Heinolan koulujen välinen koristurnaus tuplasi osallistujamääränsä. Osallistujia turnaukseen tulee jokaiselta Heinolan alakoululta, yhteensä 380 oppilasta.
Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden iltaharjoitukset käynnistyvät viikolla 36. Iltapäivällä toimivien koriskoulujen toiminta käynnistyy myös viikolla 36. Kaikki iltapäivällä oleva koriskoulutoiminta on lapsille ilmaista.
JYRÄNGÖN KOULULLA MAANANTAISTA PERJANTAIHIN 11.-15. KESÄKUUTA.
RSS ATOM