Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Heinolan NMKY:n toisen kerran järjestettävä Koriskoulu keräsi 40 innokasta koripalloilijaa. Namikan Facebook -sivuille lisätään uusia kuvian koriskoulusta päivittäin.
”Minuutti roiskimisaikaa jäljellä!”- Ihan heti ei tästä valmentajan huudahduksesta uskoisi, että kyseessä on Heinolan NMKY:n koriskauden päätöstilaisuus.
JYRÄNGÖN KOULULLA MAANANTAISTA PERJANTAIHIN 10.-14. KESÄKUUTA.
Ottelut pelattiin Heinolan Torilla maanantaina 6.5.2013 kello 10.00 - 13.15 välisenä aikana.
Heinolan NMKY:n 7-10 -vuotiaat mikropojat ja tytöt pelasivat viikon välein koripallon kaakkoisen alueen 1. divisioonan Final Four -loppuhuipentumissa. Poikien pelit pelattiin Kotkassa ja tyttöjen Heinolassa.
Suomen Koripalloliiton kaakkoisen alueen mikrotyttöjen I-divisioonan Final Four -turnaus pelataan Heinolassa Jyrängön koululla (Koskensaarentie 7).
Pohjola Street Basket tarjoaa vuoden hauskimman koulupäivän alakoulun oppilaille katukoriksen parissa!
Tiesitkö, että Heinolan Namikaa voi seurata myös Facebookissa? Namikan Facebook sivut ovat kaikille avoimet, eikä vaadi sinulta omaa profiilia Facebookissa.
Heinolan NMKY:n mikrojuniorit ovat pelanneet Suomen Koripalloliiton kaakkoisen alueen I-divisioonassa, joka on korkein sarjataso tämän ikäisille tytöille ja pojille. Mikrojuniorit ovat iältään -03-05 syntyneitä.
RSS ATOM