Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Heinolan NMKY oli viiden joukkueen voimin 3.-5.1.2014 Salossa järjestetyssä And1 -turnauksessa.
Vuosi 2013 on ollut seurassamme suuren kasvun aikaa. Vuoden 2012 lopussa joukkueissamme harjoitteli 55 junioria, nyt junioreita on 102. Tämän luvun päälle tulevat vielä kaikki koulujen koriskerholaiset. Vuoden 2012 lopussa sarjassa pelasi kaksi Heinolan NMKY:n joukkuetta, nyt neljä ja tammikuusta lähtien peräti 7 joukkuetta. Myös k...esän koriskoulun osallistujamäärä tuplaantui edellisvuodesta ja koulujenvälisen koristurnauksen osallistujamäärä marraskuussa lähenteli 500 pelaajan rajaa.
Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden poikkeukselliset harjoitusajat koulujen joululoman aikana.
Varmista mieleinen "pehmeä paketti" pukinkonttiin ja tilaa Heinolan NMKY:n seuratuotteita. Hupparit ja T-paidat ovat tilattavissa vielä 8.12.2013 asti. Pipoja ja kaulaliinoja voi tilata ympäri vuoden niin kauan kuin tavaraa riittää.
Turnausvalokuvat on lisätty Heinolan NMKY:n Facebook sivuille.
Heinolan NMKY tarjoa mahdollisuuden kokeilla korista ilmaiseksi kuukauden ajan.
Heinolan NMKY järjestää nyt kolmatta kertaa Heinolan alakoulujen välisen koristurnauksen. Turnaus on kasvanut vuosittain ja tänä vuonna pelataan 88 joukkueen turnaus.
Heinolan NMKY:n juniorien harjoitukset syyslomaviikolla tauolla. Seuraavat harjoitukset mikrotytöillä, -pojilla ja junnujen vanhemmilla ensi sunnuntaina 27.10. Niemelän koululla. Minipojilla ja -tytöillä viikon päästä tiistaina 29.10. Jyrängön koululla. Liikunnallista syyslomaa kaikille!
Suomen Koripalloliiton alueorganisaatioista Kaakkoinen alue piti aluekokouksensa 23.9. Kouvolassa. Kaakkoisen alueen puheenjohtajana jatkaa Ira Pasi Kouvolasta.
RSS ATOM