Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa! Olet saapunut YMCA Heinolan kotisivuille

Ajankohtaista

Varmista mieleinen "pehmeä paketti" pukinkonttiin ja tilaa Heinolan NMKY:n seuratuotteita. Hupparit ja T-paidat ovat tilattavissa vielä 8.12.2013 asti. Pipoja ja kaulaliinoja voi tilata ympäri vuoden niin kauan kuin tavaraa riittää.
Turnausvalokuvat on lisätty Heinolan NMKY:n Facebook sivuille.
Heinolan NMKY tarjoa mahdollisuuden kokeilla korista ilmaiseksi kuukauden ajan.
Heinolan NMKY järjestää nyt kolmatta kertaa Heinolan alakoulujen välisen koristurnauksen. Turnaus on kasvanut vuosittain ja tänä vuonna pelataan 88 joukkueen turnaus.
Heinolan NMKY:n juniorien harjoitukset syyslomaviikolla tauolla. Seuraavat harjoitukset mikrotytöillä, -pojilla ja junnujen vanhemmilla ensi sunnuntaina 27.10. Niemelän koululla. Minipojilla ja -tytöillä viikon päästä tiistaina 29.10. Jyrängön koululla. Liikunnallista syyslomaa kaikille!
Suomen Koripalloliiton alueorganisaatioista Kaakkoinen alue piti aluekokouksensa 23.9. Kouvolassa. Kaakkoisen alueen puheenjohtajana jatkaa Ira Pasi Kouvolasta.
Koriskausi on nyt saatu mukavasti käyntiin. Heinolan NMKY:n juniorijoukkueiden yhteinen vanhempainilta pidetään keskiviikkona 2.10. Jyrängön koululla kello 18.00 alkaen.
Heinolan NMKY ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Heinolan uimahallin kahviossa sunnuntaina klo 14:00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.
Heinolan NMKY järjestää yhdessä Elokuvateatteri Elon kanssa mahdollisuuden kaikille Heinolalaisille koriksesta kiinnostuneille seurata EM-kisaottelua Suomi - Kroatia 10m leveältä valkokankaalta. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti, 180 nopeinta mahtuu mukaan. Ottelu alkaa torstaina 12.9. klo 15.30. Elokuvateatterin ovet aukeavat klo 15.00. Emme ota ennakkovarauksia.
RSS ATOM