Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Leireillä vierailee Tähtivieraita, jotka ovat sekä nykyisiä että aiemmilta vuosilta mainetta saavuttaneita pelaajia ja valmentajia.

Viime vuosina vierita ovat olleet mm. Hanno Möttölä, Carl Lindbom, Tuomas Hirvonen, Taru Tuukkanen, Anja Suomalainen, Vesa Heinonen ja Laura Saarinen

Kesän 2022 tähtivieraat julkaistaan myöhemmin!

Tähtivieras Carl Lindbom kuuluu maajoukkueen vakiokalustoon. Calle oli kesän 2020 leirillä mukana.
Tähtivieras Laura Saarinen on Helsingin NMKY:n kasvatti ja vieraili leirillä kesällä 2020.
Vuoden 2019 Tähtivieras Hanno Möttölä on ensimmäinen suomalainen NBA:ssa pelannut pelaaja. Hanno pelasi 155 ottelua Atlanta Hawksissa 2000 -luvun alussa. NBA:n lisäksi hän on pelannut ammattilaisena Espanjassa, Liettuassa, Kreikassa, Italiassa, Venäjällä ja Suomessa. Suomipaidan hän on pukenut nuorten ja aikuisten maaotteluissa yhteensä 223 kertaa.

 

TERVETULOA YTC BASKETBALL CAMPEILLE!

 

Heinolassa on järjestetty korisleirejä jo kesästä 2014 ja suurimmillaan ne ovat keränneet jopa huimat 125 leiriläistä! Nyt korona-aikana olemme järjestäneet huomattavasti pienempiä leirejä. Viime kesänä leireillä oli 20-30 pelaajaa leiriä kohti.

 

Leirit sisältävät henkilökohtaisten koristaitojen opettelua, vauhdikkaita kilpailuja sisällä ja ulkona sekä tietenkin pienpelejä. Koripallon lisäksi leireillä pidetään hauskaa muiden lajien parissa sekä elämyksellisissä oheistapahtumissa. Leirit ovat suunnattu kaiken tasoisille 2008-2014 syntyneille tyttö- ja poikapelaajille. Leirien pääpaikkana toimii YMCA Training Center ja niiden valmennuksesta vastaavat YMCA Heinolan kesätyöntekijät yhdessä tähtipelaajien- ja valmentajien kanssa. 

 

Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua yö- tai päiväleirille. Yöleirille voivat osallistua kaikki vuonna 2012 syntyneet ja vanhemmat. Päiväleirille voivat osallistua vuonna 2014 syntyneet ja nuoremmat.

 

Leiritoiminnan suunnittelussa olemme ottaneet huomioon jo kahden vuoden ajan THL:n koronasuositukset ja toimimme niiden mukaisesti.

 

Leiri 1:  7.-10.6.2022   2008-2014 tytöt ja pojat

Leiri 2:  1.-4.8.2022   
2008-2014 tytöt ja pojat


Päiväleiri 

Päiväleiriläisen leiripäivään sisältyy kahdet koris- ja oheistreenit, joissa treenataan ja kisaillaan koriksen sekä muiden lajien parissa. Harjoitusten välissä syödään lounas sekä kisaillaan tähtipelaajien kanssa. 

Päiväleiriläisten ohjelma alkaa 9.50 ja loppuu 15.30.

 

Yöleiri 

Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja kaikille kolmelle illalle. Yhtenä iltana teemme retken Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle, jossa luvassa on Paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark seikkailuradan voit valita 20€ lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. 

Muina iltoina viime vuosina on mm. keilattu, uitu, veneilty ja seikkailtu vauhdikkaan Amazing Race Heinolan parissa! 

 

Kesän 2022 leiriohjelmat ja vierailevat tähtipelaajat tarkentuvat lähempänä leirien alkua. Vasemmalla olevasta linkistä pääset näkemään kesän 2021 leiriohjelman. 

Leiriohjelma
Leiriohjelma on julkaistu ja löytyy täältä>>

 

Ruokailut
Leirin ruokailut järjestetään aamupalasta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirin hintaan sisältyy lounas ja yöleiriin aamupala, luonas, välipala, päivällinen ja iltapala.

 

Majoitus
Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita, jotka on varusteltu kerrossängyillä, patjalla, tyynyllä ja peitolla. Jokainen yöleiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitamme niistä pesulamaksun 10€/hlö ja jos haluaa vuoteen valmiiksi pedattuna, veloitamme siitä pesulamaksun lisäksi 15€, eli yhteensä 25€/hlö/leiri.  

 

Leirin hinta

Päiväleiri 125 € - Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10:00-15:30 sekä leiripaidan 

 

Yöleiri 250 € - Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan 

                

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2022 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
YTC Basketball Campien lisäksi järjestämme kesän aikana SAHA Shooting Campin.

 

Ilmoittauduttuanne saatte sähköpostiinne vahvistuksen leiripaikasta ja ennakkolasku erääntyy noin kuukausi ennen leiriä. Leirin loppumaksu erääntyy noin viikko ennen leirin alkua. Mikäli leiri joudutaan perumaan esim Covid-19 rajoitusten takia, palautamme jo maksetut rahat takaisin.

 

Lisätietoa

Vesa Hämäläinen
0440-331383
vesa.hamalainen@ymca.fi

Iivari Hämäläinen
0440-331627
iivari.hamalainen@ymca.fi

 

Kesän 2019 Tähtivieras Taru Tuukkanen pelasi ja opiskeli vuosina 1997–2001 Xavierin yliopistossa. Hänet on valittu Xavierin yliopiston urheilun Hall of Fameen.
Kesän 2019 Tähtivieras Anja Suomalainen on pelannut ulkomailla USA:ssa, Itävallassa, Saksassa, Kreikassa ja Espanjassa. Hänet on valittu Yhdysvalloissa WCC-konferensin MVP:ksi vuosina 1989 ja 1990. 1991 hänet valittiin Kalifornian osavaltion parhaaksi NCAA-naisurheilijaksi.
Heinolalaislähtöinen Tähtivieras Vesa Heinonen on ollut usealla Heinolassa järjestettävällä korisleirillä tähtivalmentajana.