Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Perheleiri Viherissä Päijänteen rannalla 28.-30.7.2021

 


Viherin leirikeskus sijaitsee upeissa maisemissa Korpilahden Heinosniemessä Päijänteen rannalla, jonka omistaa Jyväskylän NMKY. Tervetuloa viettämään heinäkuussa rennon letkeää virkistävää ja toiminnallista mökkilomaa koko perheen kanssa Päijänteen rannalle Viheriin! Leirin ohjelmassa on perinteisiä leiriaktiviteetteja uimisen, saunan, grillailun ja vesillä liikkumisenkin muodossa, hyvää seuraa ja leiritarinoita unohtamatta. 

 

Ruokailut
Leirin hintaan kuuluu ruokailut, jotka järjestetään Viherin päärakennuksen ruokasalissa. Päiväohjelmaan sisältyy aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Majoitus

Viherissä on useampia eri majoitusrakennuksia. Huoneet ovat kooltaan 2hh, 4-6hh ja löytyypä yksi jopa 8-10hh.Majoitusvaihtoehtoja on monenlaisia, kahta samanlaista huonetta ei löydy. Joissain huoneissa on oma keittiö. Kaikki huoneet on varusteltu sängyillä, patjoilla, tyynyillä ja peitoilla. Mikäli haluat, voit ottaa mukaan myös oman teltan ja majoittua teltassa. Jokainen leiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitamme niistä pesulamaksun 10€/hlö.

 

Hinta

Aikuiset 100 €

Lapset (4-14v.) 75€

Lapset (0-3 v.) maksutta vanhemman kanssa samassa vuoteessa / lisävuoteessa.

 

Leirin hintaan sisältyy täysi ylläpito:

Ruokailut, majoitus, ohjelma, tarvikkeet ja muut välineet (mm. kanootit, veneet) sekä mahdollisuus saunoa joka päivä, osallistua ohjattuun ohjelmaan tai vain nauttia leirielämästä hiekkarannalla. Ilmainen bussikuljetus YMCA Training Center – Viheri – YMCA Training Center.

 

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille otetaan 20 – 25 leiriläistä.

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2021 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
Viherin perheleirin lisäksi järjestämme kaksi YTC Basketball Campia sekä Hanno Möttölä Shooting Campin.

 

Ilmoittauduttuanne saatte sähköpostiinne vahvistuksen leiripaikasta ja ennakkolaskun kesäkuun loppupuolella. Leirin loppumaksu erääntyy noin viikko ennen leirin alkua. Mikäli leiri joudutaan perumaan esim Covid-19 rajoitusten takia, palautamme jo maksetut rahat takaisin.

 

 

Lisätietoa
Vesa Hämäläinen
0440-331383
vesa.hamalainen@ymca.fi