Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

SAHA Shooting Camp 13.-16.6.2022 YMCA Training Centerillä

Leirin päävalmentajana toimii ammattivalmentaja Samuel Haanpää
SIQ älypalloja pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa ja leireillä.

Yksilöllisen valmennuksen edelläkävijä ja huippu-urheilijoita valmentava SAHA Training järjestää yhdessä YMCA Heinolan kanssa juniorikoripalloilijoiden heittoleirin kesäkuussa 13.-16.6.2022 YMCA Training Centerillä!
 

Leirillä saat:
  - 4 päivää yksilöllistä laji- ja fysiikkavalmennusta lajin huipulta
  - yksilöllisen heittoanalyysin, missä käydään läpi heittosi vahvuudet ja kehityskohdat
  - harjoitteet ja keinot heittosi kehittämiseen, mitkä nostavat heittoprosenttejasi pelitilanteissa
  - innostavan harjoitusilmapiirin, missä keskitytään jokaisen osallistujan yksilölliseen kehittymiseen
Leirille otetaan maksimissaan vain 30 osallistujaa, joten toimi nopeasti, jotta varmistat paikkasi yksilöllisessä valmennuksessa.

 

Valmennus

Leirin valmennuksesta vastaa SAHA Training päävalmentajanaan Samuel Haanpää, joka on yksi SAHAn perustajista ja ammattivalmentaja. Samuel on entinen kansainvälisen tason ammattikoripalloilija ja edustanut myös Suomen maajoukkuetta, Susijengiä, vuosien ajan. Samuel on valmennuksessaan erikoistunut koripalloilijoiden taito- ja fysiikkavalmennukseen sekä heiton opetukseen ja auttanut menestyksekkäästi lukuisia koripalloilijoita parantamaan heittotaitoaan. Lisäksi Samuel on luennoinut ja kouluttanut koripallovalmentajia heittämisen opettamisesta sekä heittotaidon oppimisesta.

Huippuheittäjänä Samuelilla on uraltaan yhä hallussaan mm. Valparaison yliopiston (NCAA1) heittoennätykset: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä kautta aikain eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl).

SAHAn ja Samuelin valmennus perustuu tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin. SAHAn toiminta nojaa yksilölliseen valmennukseen, jota hyödyntävät eri lajien huippu- ja kilpaurheilijat aikuisista ammattilaisista aina junioriurheilijoihin. Yksilöllisessä valmennuksessa yhdistyvät poikkeuksellisella tavalla laji-, fysiikka- ja psyykkinen valmennus yhdeksi kokonaisuudeksi. SAHAn heittovalmennus hyödyntää viiden tason mallia, missä jokainen osallistuja kehittää heittotaitoaan yksilöllisesti osaamistasonsa ja etenemisensä mukaan. Suomalaisista koripalloilijoista muun muassa Petteri Koponen, Sasu Salin, Henri Kantonen ja Juho Nenonen harjoittelevat SAHAn valmennuksissa. Lisätietoa SAHAn toiminnasta nettisivuilla www.sahatraining.fi

SIQ älypallo

SAHA hyödyntää valmennuksissaan uusinta teknologiaa ja muun muassa älypalloa. SAHAn ja SIQ Basketballin yhteistyön johdosta pääset leirillä kehittämään heittotaitoasi heittämääsi heittodataan sekä tutkittuun tietoon perustuen. Poikkeuksellisen innovaation avulla SIQ:in kehittämä koripallo kerää heittäjistä monipuolisesti dataa, jota analysoimalla ja hyödyntämällä heittoharjoittelu tehostuu merkittävästi. Kansainvälisen koripalloliitto FIBAn hyväksymään palloa pääset hyödyntämään tässä mittakaavassa vain SAHAn valmennuksissa ja leireillä.

Dr.Dish 

Dr.Dish on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla. Laitteen toiminta perustuu verkkoon ja pallotykkiin. Tykki syöttää pallon haluttuun paikkaan, halutulla voimakkuudella ja verkko ottaa heiton kiinni, meni se sitten sisään tai ohi, ja pudottaa pallon takaisin tykkiin uudelleen syötettäväksi. Toistomäärän kasvattamisen lisäksi heittokone laskee heittoprosenttisi eripuolilta kenttää ja mahdollistaa suoritusten tekemisen todellisella pelitempolla. Leirillä hyödynnetään heittoharjoittelussa myös Dr. Dishiä, joka on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla. Leirillä hyödynnetään heittoharjoittelussa Dr. Dishiä, joka on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla.

Leiriohjelma
Leiriohjelma on julkaistu ja löytyy täältä>>

Ruokailut
Leirin ruokailut järjestetään aamupalasta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirin hintaan sisältyy lounas ja yöleiriin aamupala, luonas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Majoitus
Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita, jotka on varusteltu kerrossängyillä, patjalla, tyynyllä ja peitolla. Jokainen yöleiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitamme niistä pesulamaksun 10€/hlö ja jos haluaa vuoteen valmiiksi pedattuna, veloitamme siitä pesulamaksun lisäksi 15€, eli yhteensä 25€/hlö/leiri.  

 

Yöleiriläisten oheisohjelma Vierumäellä
Yöleiriläisten ohjelmaan kuuluu päiväohjelman lisäksi ilta-aktiviteetteja kaikille kolmelle illalle. Yhtenä iltana teemme retken Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle, jossa luvassa on Paintballia tai Flowpark-kiipeilyä. Paintball sisältyy leirin hintaan, mutta vaihtoehtoisen Flowpark seikkailuradan voit valita 20€ lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä. 

 

Leirin hinta

Päiväleiri 190 € - Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10:00-15:30 sekä leiripaidan 

 

Yöleiri 290 € - Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan 

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2022 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
SAHA Shooting Campin lisäksi järjestämme kesän aikana kaksi YTC Basketball Campia.

 

Ilmoittauduttuanne saatte sähköpostiinne vahvistuksen leiripaikasta ja ennakkolaskun huhtikuussa. Leirin loppumaksu erääntyy noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Mikäli leiri joudutaan perumaan esim Covid-19 rajoitusten takia, palautamme jo maksetut rahat takaisin.

Lisätietoa

Vesa Hämäläinen
0440-331383
vesa.hamalainen@ymca.fi

Iivari Hämäläinen
0440-331627
iivari.hamalainen@ymca.fi

 

PDF-tiedostoSAHA leiriohjelma 2022.pdf (65 kB)
SAHA Shooting Camp leiriohjelma 2022
Dr. Dish on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla.