Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Hanno Möttölä Shooting Camp powered by Dr. Dish

Hanno Möttölä toimii nykyään valmentajana Suomen miesten maajoukkueessa sekä Koripalloliiton ja Urhea:n Helsinki Basketball Academy:ssä.


Hannon mietteitä heittämisestä ja Dr. Dish heittotykistä!

 

Heittäminen on koripallon tärkein taito. Se erottaa pelaajat toisistaan pikkujunioreista aina huippuammattilaisiin saakka kaikkialla maailmassa. "Onko hän hyvä 3 pisteen heittäjä?” on varmaan ensimmäinen kysymys mitä pelaajasta nykyjään kysytään. Kaikki muistaa parhaat heittäjät ja he erottuvat massasta. Varsinkin viime vuosina, koripallon kehitys on kiihtyvällä vauhdilla painottanut heittotaidon tärkeyttä. Siinä kehityksessä myös meidän suomalaisten täytyy pysyä mukana ja olla mielummin tiennäyttäjiä, jo aivan nuorimmista ikäluokista lähtien. Oikeiden heiton perustaitojen opetteleminen jo nuorena on erittäin tärkeää pelaajan tulevaisuutta ajatellen. Jokaisen pelaajan kannattaakin tarkastella omaa harjoitteluaan ja miettiä käyttääkö hän tarpeeksi aikaa heittämisen harjoitteluun sen kaikissa muodoissa.

 

Me haluamme Hanno Möttölä Shooting Camp:illä olla mukana auttamassa suomalaisista parempia heittäjiä. Keskitymme heittotekniikan hiomiseen henkilökohtaisella tasolla ja annamme vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Apunamme käytämme maailman edistyksellisintä heittokonetta Dr. Dish:iä. Dr. Dish on ainut, kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n hyväksymä harjoitus-apuväline ja on käytössä huippuseuroissa ympäri maailman ja niin myös YMCA Heinola Training Centerissä. Dr. Dish:in avulla saamme lisättyä tehokkuutta leiriläisten harjoitteluun ja samalla keskittyä paremmin tekniikan hiomiseen. Tule mukaan kehittymään paremmaksi heittäjäksi!

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Hanno Möttölä Shooting Camp on suunnattu korkeaan koriin harjoitteleville tyttö- ja poikapelaajille.

 

Heinolassa sijaitseva YMCA Trainig Center, Dr. Dish- heittokone ja päävalmentaja Hanno Möttölä yhdessä muiden valmentajien kanssa mahdollistavat loistavat puitteet heittotaidon kehittämiseen. 


Leirillä keskitymme heittotaidon kehittämiseen ja toistojen hankkimiseen laadukkaassa ympäristössä. Leirin tarkoituksena on antaa pelaajille vinkkejä heiton parantamissen ja ideoita omatoimiseen kesäharjoitteluun. Jokainen leirinläinen saa leiriltä mukaansa omatoimisen heittotreeniohjelman, jonka avulla heitosta voi hioa vielä entistäkin timanttisemman! 

 

Leiripäivät koostuvat kaksista harjoituksista, joiden pääpaino on heittotaidon ja lajitaitojen kehittämisessä. Iltaisin järjestämme myöhemmin tarkentuvaa ohjelmaa. 

 

Leiriläisellä on mahdollisuus osallistua yö- tai päiväleirille.

 

Leiritoiminnan suunnittelussa olemme koko ajan huomioineet THL:n uusimmat suositukset ja toimimme niiden mukaisesti.

 

Leirin ajankohta:  21.-23.6.2021

 

Hanno Möttölä 

Hanno Möttölä on yksi suomalaisen koripalloilun kovimmista nimistä kautta aikain. Helsingistä maailmalle ponnistanut Möttölä on mittavan ammattilaisuransa aikana pelannut Espanjassa, Italiassa, Venäjällä, Liettuassa ja Kreikassa, unohtamatta kausia maailman kovimman liigassa, NBA:ssa. Moninkertainen suomalainen vuoden koripalloilija kuului myös Suomen maajoukkueen, Susijengin, avainpelaajiin lukuisien vuosien ajan. 

Möttölä lopetti pelaajauransa vuonna 2014. Koripallon parissa toiminen ei suinkaan loppunut siihen, vaan Hanno toimii nykyään valmentajana Suomen miesten maajoukkueessa sekä Koripalloliiton ja Urhea:n Helsinki Basketball Academy:ssä. 

 

Dr.Dish 

Dr.Dish on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla. Laitteen toiminta perustuu verkkoon ja pallotykkiin. Tykki syöttää pallon haluttuun paikkaan, halutulla voimakkuudella ja verkko ottaa heiton kiinni, meni se sitten sisään tai ohi, ja pudottaa pallon takaisin tykkiin uudelleen syötettäväksi. Toistomäärän kasvattamisen lisäksi heittokone laskee heittoprosenttisi eripuolilta kenttää ja mahdollistaa suoritusten tekemisen todellisella pelitempolla.  

Katso video laitteen toiminnasta tästä:

Ruokailut
Leirin ruokailut järjestetään aamupalasta iltapalaan YMCA Training Centerillä. Päiväleirin hintaan sisältyy lounas ja yöleiriin aamupala, luonas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Majoitus
Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerin majoitustiloissa. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen huoneita, jotka on varusteltu kerrossängyillä, patjalla, tyynyllä ja peitolla. Jokainen yöleiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitamme niistä pesulamaksun 10€/hlö ja jos haluaa vuoteen valmiiksi pedattuna, veloitamme siitä pesulamaksun lisäksi 15€, eli yhteensä 25€/hlö/leiri.  

 

Leirin hinta

Päiväleiri 100 € - Hinta sisältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10:00-15:30 sekä leiripaidan 

 

Yöleiri 200 € - Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, päivä- ja iltaohjelmaa sekä leiripaidan 

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2021 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
Hanno Möttölä Shooting Campin lisäksi järjestämme kaksi YTC Basketball Campia sekä perheleirin Jyväskylän Viherissä.

 

Ilmoittauduttuanne saatte sähköpostiinne vahvistuksen leiripaikasta ja ennakkolaskun toukokuun loppupuolella. Leirin loppumaksu erääntyy noin viikko ennen leirin alkua. Mikäli leiri joudutaan perumaan esim Covid-19 rajoitusten takia, palautamme jo maksetut rahat takaisin.

 

Lisätietoa
Vesa Hämäläinen
0440-331383
vesa.hamalainen@ymca.fi

LEIRIOHJELMA 2021 (456 kB)
21.-23.6.2021 Hanno Möttölä Shooting Camp YMCA Training Center, Heinola
Hanno Möttölä on ensimmäinen suomalainen NBA:ssa pelannut pelaaja. Hanno pelasi 155 ottelua Atlanta Hawksissa 2000 -luvun alussa. NBA:n lisäksi hän on pelannut ammattilaisena Espanjassa, Liettuassa, Kreikassa, Italiassa, Venäjällä ja Suomessa. Suomipaidan hän on pukenut nuorten ja aikuisten maaotteluissa yhteensä 223 kertaa.
Dr. Dish on maailman edistyksellisin heittokone, joka mahdollistaa heittotaidon kehittämisen uudella tavalla.