Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa YMCA Heinolan järjestämille kesäleireille 2022

YMCA Heinola järjestää kesällä 2022 yhteensä kolme kesäleiriä. Jo perinteisten korisleirien lisäksi YMCA Training Centerillä on tarjolla on yksi uutuus, Samuel Haanpään tähdittämä SAHA Shooting Camp. 

 

Leiritoiminnan suunnittelussa olemme jo kahden vuoden ajan huomioineet THL:n  suositukset ja toimimme niiden mukaisesti.

 

Klikkaa alla olevista linkeistä lisätietoa leireistä. Ilmoittautuminen on nyt avoinna ja leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

YTC Basketball Camp:a järjestetään kaksi

7.-10.6.2022 ja 1.-4.8.2022

Nämä perinteiset vuodesta 2014 lähtien järjestetyt leirit sisältävät henkilökohtaisten koristaitojen opettelua, vauhdikkaita kilpailuja sisällä ja ulkona sekä tietenkin pienpelejä. Koripallon lisäksi leireillä pidetään hauskaa muiden lajien parissa sekä elämyksellisissä oheistapahtumissa. Leirit ovat suunnattu kaiken tasoisille 2008-2014 syntyneille tyttö- ja poikapelaajille. 

Lue lisää YTC Basketball Campeista >>

 

 

 

SAHA Shooting Camp

13.-16.6.2022

Tämä leiri on suunnattu korkeisiin koreihin pelaaville tyttö- ja poikapelaajille. Samuel Haanpää, YMCA Training Center, SIQ älypallot ja Dr. Dish- heittokone muodostavat loistavat puitteet ja mahdollisuuden heittotaidon kehittämiseen.

Lue lisää SAHA Shooting Campista >> 

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2022 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
Lisätietoa leiritoiminnasta:
Vesa Hämäläinen
0440-331383

vesa.hamalainen@ymca.fi