Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa YMCA Heinolan järjestämille kesäleireille 2021

YMCA Heinola järjestää kesällä 2021 yhteensä neljä kesäleiriä. Jo perinteisten korisleirien lisäksi tarjolla on kaksi uutuutta. 

 

Leiritoiminnan suunnittelussa olemme koko ajan huomioineet THL:n uusimmat suositukset ja toimimme niiden mukaisesti.

 

Klikkaa alla olevista linkeistä lisätietoa leireistä. Ilmoittautuminen on nyt avoinna ja leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

.
.
.

 

 

YTC Basketball Camp:a järjestetään kaksi

7.-10.6.2021 ja 2.-5.8.2021

Nämä perinteiset vuodesta 2014 lähtien järjestetyt leirit sisältävät henkilökohtaisten koristaitojen opettelua, vauhdikkaita kilpailuja sisällä ja ulkona sekä tietenkin pienpelejä. Koripallon lisäksi leireillä pidetään hauskaa muiden lajien parissa sekä elämyksellisissä oheistapahtumissa. Leirit ovat suunnattu kaiken tasoisille 2007-2013 syntyneille tyttö- ja poikapelaajille. 

Lue lisää YTC Basketball Campeista >>

 

 

 

Hanno Möttölä Shooting Camp
powered by Dr. Dish

21.-23.6.2021

Tämä leiri suunnattu vuonna 2010 syntyneille ja vanhemmille tyttö- ja poikapelaajille. Heinolassa sijaitseva YMCA Training Center, Dr. Dish- heittokone ja päävalmentaja Hanno Möttölä yhdessä muiden valmentajien kanssa mahdollistavat loistavat puitteet heittotaidon kehittämiseen.

Lue lisää Hanno Möttölä Shooting Campista >> 

 

 

 

Perheleiri Viherissä Päijänteen rannalla

28.-30.7.2021

Toinen uutuus on mikro-, supermikro- ja nanomikroikäisille suunnattu Perheleiri Viherissä. Koko perheelle räätälöity leiri pidetään upeissa maisemissa Korpilahden Heinosniemessä Päijänteen rannalla Jyväskylän NMKY:n Viherin leirikeskuksessa.

Lue lisää Viherin Perheleiristä >>

 

Tarjous
Ilmoittautuessasi kesällä 2021 useammalle leirille, saat yhden leirin jälkeen lopuista saman hintaisista tai edullisemmista leireistä 20% alennuksen.
Lisätietoa leiritoiminnasta:
Vesa Hämäläinen
0440-331383

vesa.hamalainen@ymca.fi