Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Tervetuloa YMCA Kesäliigaan!

YMCA Kesäliiga on läpi kesän kestävää ohjattua liikunta- ja koripallotoimintaa kaikille alakouluikäisille lapsille. Jokainen Kesäliigaan osallistuva saa itselleen oman Kesäliiga -pelipaidan ja koripallon. Kesäliiga kokoontuu kolmesti viikossa siten, että kesän jokaisella viikolla on oma koripalloon liittyvä teemansa. Maanantaisin harjoittelemme teeman mukaisia taitoja, tiistaisin kisailemme teeman parissa ja torstaisin on tietenkin pelipäivä. Kesän aikana treeneissä nähdään myös tähtivieraita! 

 

Pääpaikkanaan YMCA Kesäliiga harjoittelee YMCA Training Centerillä (Viilukatu 11), mutta kesän aikana vierailemme myös kaikkien alakoulujen koriskentillä. Poikkeuspaikoista tiedotetaan aina erikseen, lähtökohtaisesti harjoittelemme aina YMCA Training Centerillä. 

 

Kesäliiga pyörähtää käyntiin hieman ennen koulujen loppumista maanantaina 23.5. ja päättyy 18.8. koulurytmiin pääsyn jälkeen. Ensimmäiset kaksi viikkoa harjoittelemme poikkeusajoin, kunnes koulujen päätyttyä pääsemme aloittamaan harjoitukset kesäaikataulun mukaisesti. 

 

Hinta, 10 € koko kesältä on YMCA Heinolan jäsenmaksun verran, mikä pitää sisällään treenit, pelit, pelipaidan ja koripallon. Alhaisen hinnan mahdollistavat Heinolalaiset yhteistyöyritykset, sekä Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratuki.

 

Harjoitusaikataulu kesällä (6.6. alkaen) 

Maanantaisin 15.30-16.30 
Tiistaisin 15.30-16.30  
Torstaisin 15.30-16.30 

 

Osallistujamäärän mukaan olemme valmistautuneita useiden ryhmien käynnistämiseen. Uusia ryhmiä perustaessa huomioimme osallistujien ikähaarukan.

 

Ilmoittautuminen Kesäliigaan >>


Kesäliigan mahdollistavan heinolalaiset yritykset – suuri kiitos heille lasten ja nuorten liikunnan mahdollistamisesta!

 

 

Lisätietoa YMCA Heinolan YMCA Kesäliigasta:


Iivari Hämäläinen
0440-331627
iivari.hamalainen@ymca.fi