Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

★★★★ HALL OF FAME BASKETBALL CAMP 2020 ★★★★

Hall of Fame Basketball Campeilla vierailee Tähtivieraita, jotka ovat sekä nykyisiä että aiemmilta vuosilta mainetta saavuttaneita pelaajia ja valmentajia. Pääasiassa Tähtivieras on leirillä mukana valmentajana yhden päivän ajan. Viime vuosien tapaan Tähtipelaajat pitävät leiriläisille "Tähden puheenvuoron" tärkeistä urheilijan arkeen liittyvistä aiheista tai vaihtoehtoisesti jakaa kuulumisia menneiltä vuosikymmeniltä. Kesän 2019 leireillä vierailivat Hanno Möttölä, Taru Tuukkanen, Anja Suomalainen ja Vesa Heinonen.

Tänä kesänä kesäkuun leirillä Tähtivieraina nähdään Susijengin laituri Carl Lindbom, Laura Saarinen ja Vesa Heinonen.

Tähtivieras Carl Lindbom kuuluu maajoukkueen vakiokalustoon. Hän pelaa tällä kaudella Puolan pääsarjassa. Aiemmin uran aikana hän on pelannut 10 Korisliigakauden lisäksi Saksassa, Liettuassa ja Kroatiassa. Susijengissä ja nuorten maajoukkueissa hän on pelannut yhteensä 154 ottelua.
Tähtivieras Laura Saarinen on Helsingin NMKY:n kasvatti joka pelasi tällä kaudella Forssan Alun Korisliigajoukkueessa. Laura on voittanut SM-kultaa Hyvinkään Pontevassa 2017. Hän on pelannut ammattilaisena Saksan Bundesliigassa ja Espanjan kakkosliigassa. Nuorten maaotteluita Laura on pelannut 71 ja naisten haastajamaajoukkueessa Laura on esiintynyt 14 kertaa. Muutama vuosi sitten Laura nähtiin Nelosen Gladiaattorit-sarjan Hurrikaanina!
Vuoden 2019 Tähtivieras Hanno Möttölä on ensimmäinen suomalainen NBA:ssa pelannut pelaaja. Hanno pelasi 155 ottelua Atlanta Hawksissa 2000 -luvun alussa. NBA:n lisäksi hän on pelannut ammattilaisena Espanjassa, Liettuassa, Kreikassa, Italiassa, Venäjällä ja Suomessa. Suomipaidan hän on pukenut nuorten ja aikuisten maaotteluissa yhteensä 223 kertaa.

 

TERVETULOA KESÄN 2020 HALL OF FAME BASKETBALL CAMPILLE HEINOLAAN!

 

Iloisia uutisia! Kokoontumisrajoitusten lievennyttyä pystymme sittenkin järjestämään kesän korisleirit suunniteltuina ajankohtina. YMCA Heinola järjestää kesän 2020 aikana YMCA Training Centerillä kaksi Hall of Fame Basketball Campia. 

 

Leiritoiminnan suunnittelussa olemme koko ajan huomioineet THL:n uusimmat suositukset ja toimimme niiden mukaisesti. Järjestämme leirit ennakoitua pienempinä sekä rajoitamme majoittuvien yöleiriläisten määrää. Leirillä toimimme painotetusti pienryhmissä ja pyrimme vähentämään lähikontakteja. 

 

Leiri 1:  1.-4.6.2020   2005-2012 tytöt ja pojat

Leiri 2:  3.-6.8.2020   
2005-2012 tytöt ja pojat


Vuodesta 2014 lähtien Heinolassa on järjestetty suuren suosion saavuttanutta
 Spalding Basketball Camp, johon voi osallistua sekä yö- tai päiväleirinä. Suurimmillaan leirillä on ollut mukana 125 leiriläistä. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestettyä Hall of Fame Basketball Campia jatketaan pääosin samoilla hyväksi todetuilla linjoilla kuin viime vuonna.

Hall of Fame Basketball Campit järjestetään neljän vuorokauden mittaisina maanantaista torstaihin. Koronarajoitusten vuoksi otamme yhdelle leirille korkeintaan 30 osallistujaa. Leirin pääpaikkana toimii YMCA Training Center (Viilukatu 11), jossa järjestetään lajiharjoitukset ja majoitus. Lisäksi käytössämme on samassa kiinteistössä toimiva Kuntokeskus CrossGym ja muut lähiliikunta-alueet. 

Leirit on tarkoitettu vuonna 2005-2012 syntyneille tytöille ja pojille, mutta ikärajoissa on leirikohtaisia eroja. Yöleirille voivat osallistua ensi pelikaudella minijunioreissa tai vanhemmissa junioreissa pelaavat pelaajat, eli noin 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat tytöt ja pojat.

Leirin valmentajina ja ohjaajina toimii juniorikorisvalmentajia sekä vierailevina tähtinä entisiä että nykyisiä ammattilaispelaajia ja valmentajia. Leirien rehtorina toimii YMCA Heinolan toiminnanjohtaja Vesa Hämäläinen.

 

OHJELMA
Leiriohjelma sisältää henkilökohtaisten koristaitojen opettelua, vauhdikkaita kilpailuja sekä tietenkin pienpelejä. Lisäksi leirillä pidetään hauskaa muiden lajien parissa sekä elämyksellisissä oheistapahtumissa. Leiriläiset saavat tarkan leiriohjelman leirin avaustilaisuudessa ja ohjelma päivitetään myös verkkosivuillemme ennen leiriä. Ohjelma loppuu päätöspäivänä lounaan jälkeisiin päättäjäisiin YMCA Training Centerillä, jonka jälkeen lapset ja nuoret haetaan kotiin.

Yöleiriläiset tekevät yhtenä iltana retken Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle.

Yöleiriläisille järjestetään kaikille kolmelle illalle erilaisia aktivitettejä. Yhdelle ilalle suunittelemme retkeä Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle, jossa ohjelmana on Paintballia. Paintball sisältyy leirin hintaan. Vaihtoehtoisesti iltaohjelmaksi Vierumäellä leiriläinen voi valita Paintballin tilalle Flowpark seikkailuradan 20€ lisähintaan, joka laskutetaan loppulaskun yhteydessä.

Päiväleirin pituus on päivittäin 9.50 - 15.30

Leiriohjelma tulee tälle sivulle toukokuun lopussa, mutta viime kesän ohjelma löytyy tämän sivun vasemmasta yläkulmasta.

 

LEIRILLE ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen leireille oheisen linkin kautta. Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, soita 0440-331 383.

 

MAJOITUS
Leirimajoitus tapahtuu YMCA Training Centerillä. Huoneet ovat pääasiassa opistotason 4-hengen kerrossängyllisiä huoneita. Huoneissa on kerrossängyt, patja, tyyny ja peitto. Jokainen yöleiriläinen tuo mukanaan omat liinavaatteet. Mikäli haluaa vuodevaatteet, veloitamme niistä pesulamaksun 10€/hlö ja jos haluaa vuoteen valmiiksi pedattuna, veloitamme siitä pesulamaksun lisäksi 15€, eli yhteensä 25€/hlö/leiri. 

Tytöille ja pojille on varattu omat majoitushuoneet ja samalla käytävällä luokissa majoittuvat leiriohjaajat. Hiljaisuus klo 22.00-7.00. Pelaajilta edellytetään muutenkin hyvää ja siistiä käytöstä (muiden leiriläisten huomiointi, ei pallon pomputtelua muualla kuin pelisalissa).


RUOKAILUT
Lounas tarjoillaan YMCA Training Centerillä mutta yöleiriläiset käyvät syömässä päivällisen Ravintola Kestin seisovassapöydässä. Aamiaiset ja iltapalat valmistamme itse majoitustiloissa ja välillä ohjelman mukaisesti nuotion äärellä.


MAJOITTUVIEN LEIRILÄISTEN LEIRIKASSIN SISÄLTÖ

- Liinavaatteet: sis. lakana, pussilakana, tyynyliina (voi ottaa lisähinnasta järjestäjältä)
- Yöasu
- Koripallovarusteet, koristossut / sisäpelikengät
- Oma pallo (merkitse hyvin)
- Lämmittely- verryttelyasu
- Ulkoliikuntavarusteet ja lenkkarit
- "huonot" pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita paintballia varten, jos kaikki väri ei lähdekään pois pesussa (kuulissa käytettävät värit ovat vesiliukoista elintarvikeväriä)
- Päähine
- Paljon vaihtovaatteita, erityisesti sukkia kuluu paljon
- Puhtaita alusvaatteita
- Uimapuku
- Pyyhe
- Lisäksi jos haluaa, voi ottaa oman rantapyyhkeen mukaan
- Muut henkilökohtaiset tavarat (hammasharja, saippua/shampoo jne.)
- Juomapullo
- Pieni reppu, jossa voi päivän aikana kuljettaa juomapulloa, tossuja ja palloa
- Omaa lukemista iltaa varten
- Hyttysmyrkkyä ja aurinkorasvaa tarvittaessa
- Mahdolliset lääkkeet ja ohjeet (mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä on ilmoitettava ilmoittautumislomakkeessa ja keskusteltava vastaavan ohjaajan kanssa leirin alkaessa)

LEIRIN HINTA

- Päiväleiri 125 € - Hinta sältää lounaan ja toiminnan päivittäin klo 10:00-15:30 ja leiripaidan

- Yöleiri 250 € - sisältää 4 leiripäivän täysihoidon opistotason pääasiassa 4 hengen huoneissa ja leiripaidan

Tulette saamaan laskun ennakkomaksusta sähköpostiinne muutama päivä ilmoittautumisen jälkeen. Leirin loppumaksu erääntyy noin kuukausi ennen leirin alkua. 

 

LISÄTIEDOT
Vesa Hämäläinen
0440-331 383
heinola@ymca.fi

 

 

87975CFA-673C-4F26-BFE8-04CC04F932CA.jpeg (612 kB)
LEIRIOHJELMA 3.-6.8.2020
Heinolalaislähtöinen Tähtivieras Vesa Heinonen on ollut usealla Heinolassa järjestettävällä korisleirillä tähtivalmentajana. Supersuosittu Vesa on lupautunut myös vuoden 2020 leirille tähtivalmentajaksi. Vesa pelasi viime kaudella Korisliigassa Uudenkaupungin Korihaissa kolmen Saksassa vietetyn ammattilaiskauden jälkeen. Aikaisemmilta kausilta Korisliigakokemusta Suomesta on karttunut 7 vuotta. Kaudella 2013-2014 Heinonen valittiin Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi.
Vuoden 2019 Tähtivieras Anja Suomalainen on pelannut ulkomailla USA:ssa, Itävallassa, Saksassa, Kreikassa ja Espanjassa. Hänet on valittu Yhdysvalloissa WCC-konferensin MVP:ksi vuosina 1989 ja 1990. 1991 hänet valittiin Kalifornian osavaltion parhaaksi NCAA-naisurheilijaksi.
Vuoden 2019 Tähtivieras Taru Tuukkanen pelasi ja opiskeli vuosina 1997–2001 Xavierin yliopistossa. Hänet on valittu Xavierin yliopiston urheilun Hall of Fameen. Yliopistouran jälkeen Tuukkanen varattiin ensimmäisenä suomalaisena WNBA:han. Tällä hetkellä Tuukkanen pelaa Korisliigaa Hyvinkään Pontevassa ja on joukkueensa kanssa voittanut kolmella viime kaudella kultaa, hopeaa ja pronssia.