Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

Open Gym -vuorot kaikille

Open Gym -toiminta

 
Mitä?
Kaikille kouluikäisille ja sitä vanhemmille avoin mahdollisuus lisäharjoitteluun maanantaista perjantaihin YMCA Training Centerillä (Viilukatu 11, 15830 Heinola) iltapäivisin kello 13 alkaen.
Hallin yhteydessä olevasta kahvilasta voi ostaa  pientä välipalaa tai mukaan voi tuoda omia eväitä ja syödä ne Open Gymissä.
Myös läksyjen itsenäinen teko onnistuu kahvilan puolella.
 
Open Gymin aukioloajat:

Maanantai, klo 13:00-16:00 YMCA Training Center

Tiistai, klo 13:00-15:30 YMCA Training Center

Keskiviikko, klo 13:00-16:00 YMCA Training Center

Torstai, klo 13:00-16:00 YMCA Training Center

Perjantai, klo 13:00-15:30 YMCA Training Center

Miksi?
Haluamme että juniorit panostavat omalla ajalla tehtävään harjoitteluun. Tätä varten seura on varannut YMCA Training Centeriltä iltapäivät tähän käyttöön. Paikalla on valvoja, mutta ei valmentajaa, joten toiminta on täysin osallistujan omaehtoista toimintaa. Päätavoitteena on omatoiminen harjoittelu ja siihen oppiminen sekä pienpelikulttuurin kehittäminen junioreiden itse pystyyn laittamana pelien kautta.
Miten?
Toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja Open Gym -vuorolle voi osallistua oman aikataulun mukaan.
Kenelle?
Pelaajille jotka haluavat lisäharjoittelua tai pelailua. Open Gymin vuoroja voi käyttää muun muassa seuraavanlaisiin tarkoituksiin: Omatoimiseen henkilökohtaisen tekniikan hiomiseen, heittotaidon kehittämiseen ja valmentajalta palautteen saamiseen tekniikka-asioissa, pelailuun kavereiden kanssa ja fyysiseen harjoitteluun – tai voit myös keksiä itse oman käyttötarkoituksesi vuorolle!
Hinta
Open Gym pääsymaksu sisältyy YMCA Heinolan kausimaksuun. Muilta osallistujilta peritään 2€/kerta maksu.
HUOM: KAILAAN, TOMMOLAN, JYRÄNGÖN JA LYSEONMÄEN KOULULAISET VOIVAT OSALLISTUA OPEN GYMIIN ILMAISEKSI. NÄIDEN KOULUJEN OPPILAILLE KAUPUNKI TARJOAA MYÖS VÄLIPALAN VELOTUKSETTA YMCA TRAINING CENTERILLÄ:
Lisätiedot:
Vesa Hämäläinen
puh. 0440-331 383
vesa.hamalainen@ymca.fi