Jäsenhuone|TyöhuoneHeinolan Palvelukartta

YMCA Training Centerillä tapahtuu myös hiihtolomalla. Tanssia, sulkapalloa ja tietysti myös koripalloa. TERVETULOA!

22.2.2019

Tanssia, sulkapalloa ja tietysti myös koripalloa, niistä on YTC:n hiihtoloma tehty! Tarjoamme jokaiselle YMCA Training Centerillä hiihtolomaviikon aikana treenaaville Magnesian kivennäisveden hyvän treenin ja palautumisen tueksi!

 

Sulkapalloa voit pelata viikolla 9 joka päivä maanantaista sunnuntaihin, vapaat ajat sulkapalloon näet klikkaamalla viereisen kuvan auki.
Koripallon Open Gymit ovat maanantaista perjantaihin joka päivä kello 12-15. Maanantaina Open Gymin teemana oman heiton videointi.
Heinolan Suurin DanceMix -tapahtuma
Maanantaina 25.2. kello 19-20

Dance Mix -tapahtuma on hauska, helppo ja hikinen tunti täynnä rytmiä ja iloa! Tunnilla pääsee harjoittelemaan koreografisesti yksinkertaisia muuveja. Tunti sisältää pienen lisaskunto-osuuden ja venyttelyt.
Tunti sopii kaikille, jotka ovat innostuneet liikkumisesta, tanssista, musiikista ja yhdessä tekemisestä!

Tarjoamme jokaiselle osallistujalle Magnesian kivennäisveden hyvän treenin ja palautumisen tueksi!

Lisäksi jokainen osallistuja saa tunnin päätteeksi alennuskupongin, jolla voi varata varata YMCA Training Centeriltä -50% hintaisen sulkapallovuoron viikolle 9, ja ilmaisen tutustumiskäynnin Kuntokeskus CrossGymiin!

Ohjaaja: Virpi Gustafsson

Tunnin ikäraja: K-12

Hinta: 6 € (CrossGymin ja YMCA Heinolan jäsenet veloituksetta) Osallistumismaksun voi maksaa tunnille tullessa käteisellä tai pankkikortilla.

Lisätiedot: heinola@ymca.fi tai 0440-331 383

 

Lisätietoja ja kenttävarauksia numerosta 0440-331 383